mavi denizde pembe düşler

gebe anne mom

Otuz üçüncü hafta  artık yolun sonundayız sanırım sürekli takibinde olduklarımdan gelen mailler doğrultusunda doğru yolda olduğumu bilmek güzel en güzeli ise şu anda gerçekten fırtınasız sakin bir denizde seyretmesi bu teknenin.
Aslında çokta iyi bilmiyorum rotamı yada henüz çizemiyorum bildiğim en iyi ve en doğru  rota şu an ona sağlıkla kavuşmak olsa gerek  yanı sıra yaşamımı etkileyen her şeyin çok önemi var bunu yaşamamda ben son  bir haftadır mavi bir denizde pembe düşer penceresinden bakıyorum.
Efe paşamız artık çok olumlu kardeşimize karşı onu birinin incitmesine karşı şimdiden formüller bulmaya başladı.
Ettiği duaların büyük bir kısmı kardeşimiz için kendisine geri kalan günlerde edebilirmiş benim için en önemli safhasıydı.
Bu hayatımızın hiç bir planın da yoktu ki çok uzun vadeli planlar yapan biri olmamışımdır.
Hayat çok çabuk değişiyor çünkü o planlar içinde Efe'nin bir kardeşi olması çok uzaklarda görünüyordu biz sadece zamanı hızlandırmış olduk o zaman sizin hızınıza küçük prens  yada prensesler bazen ayak uyduramıyorlar uzunca bir süre kız olacak diretmelerinden sonra erkek kardeş iyide bir arkadaş demek olduğunu anlayana dek  bir de yakın zamanda doğmuş bir arkadaşımızın bebeği de çok işimize yaradı.
Onun savunmasızlığını çok daha iyi anladı sanırım canlı şahit olunca şimdilerde uyumaya yakın bir yarım saat kadar  anne efendim hadi bebekten konuşalım isteği hiç bitmiyor.
Sanırım daha fazla hayal kurmaya başladık bunlar beni çok umutlandırıyor sanırım doğru yoldayız. 
Uzun yıllar sonra çalışmayı bırakmak eve ve ev hallerine alışmaya çalışmak üzerine yaşımızın da verdiği sebeplerde olsa gerek (bu durum araştırılıp en kısa zamanda yazılacak elbette) bir takım sorunların bu ay üst üste gelmesine (gebelik şekeri ,biraz kan durumunun bozulması,v.s. )rağmen yinede ben hala bu mavi denizin içinde yelkenlerimle devam ediyorum.
Henüz motorları çalıştırma gereği duymuyoruz sallana sallana rüzgar ile yön veriyoruz rotamıza ve çok memnunuz bu durumdan  önümüzdeki pazartesinden itibaren sanırım beşiğimizin tamamlanması gerekenler bitirilecek son halini paylaşabilirim umarım şimdilik işler iyi gibi en azından bizim tarafımızdan.
Umarım minik beyimiz de bizim kadar keyif alır bu ailede olmaktan çünkü biz çok mutluyuz onun bizimle bu hayatı paylaşacak olmasından....

3 yorum:

  1. nasılda mutludur kımbılır o küçücük can...yazdıklarını düşündüklerını hıssederek kımbılır nasılda rahattır sızın aranıza geleceği için...efenın koklayabılecegı bı kardesının olmasına cok az kaldı sanırım...sağlıklı ve sihatli bı sekılde aranıza katılması dıleğıyle:)

    YanıtlaSil
  2. canım benim sanırım ufaklığın aranıza katılmasına az kaldı ne güzel neşeli günler sizinle olucak küçük beyde gelince biraz daha güzellik katıcak hayatınıza efenin mutluluğunu görmek lazım güzel anne yüreği güzel arkadaşım seviyorum seni...:)

    YanıtlaSil
  3. canımsınız gercekten çok teşekkür ederim çok garip bir duyguymuş kezban sen eminim çok daha iyi anlarsın özellikle naz dan sonra ikinci seferinde birazdaha buyuyorsun.. meralcim iyi dileklerin için sada cok teşekkür ederim hep yanımda olduğunu hissetmek çok güzel...

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.