ne yazsam nereden başlasam


çocuklar

Merhaba,
Yazacak bir dolu şey var her gün bugün o gün diyorum ama bir türlü olmadı. 
Bugüne kısmetmiş en son şekerlerde kalmışız Allah'ım ne çabuk geçmiş zaman ne yapmışız peki şekerler olurken Bir defa Eymen Ege'miz hala annesinin huzur dolu amniyon sıvısında dalıp çıkıyordu.
Biz bu arada İnci bebeğinde şekerlerini hazırladık üşenmedik sonra son hazırlıklarını tamamladık beşiğimizi kurduk ve seni bekledik bebeğim yoğun yorgun bir halde sonra sen gelmedin 1 nisan şakası olmadın 3 nisan babanın doğum günü hediyesi olmadın 7 nisan 10 nisan ve son gün 12 nisan da geçti biz son 13 nisan günü doktorumuzu görmeye gittik senin hala keyfin yerinde gelmeye niyetin yoktu ki karar verdik ve en nihayet  teyzenin ve babaannenin şaşkın bakışları arasında bana çektirdiğin bir dolu yapay sancı sonrası seni kucağıma verdiler. 
Gün güneş sürprizi oldun sen güneş tamda kızıl saçlarını tararken yumuşacık sen geldin hoş geldin ismin gibi hayatımıza.
" Eymen isminin manası: En uğurlu, En bereketli, En hayırlı, Çok talihli, Kutlu, Mübarek geldin."

isminle ve değerleri ile yaşa oğlum seni çok seviyoruz. hoş geldin
Şimdilerde artık en zorlarını geçmiş o büyük hengame evimizin bir dolup boşalması misafirlerin her birinin şunu da yap iyi gelir öğütleri babaanne, anneanne itişmesi loğsa şerbeti akrabalar, arkadaşlar ve bebeğim Yusuf'umun abilik ve kıskançlık tripleri (ayrıca konu edilecektir) ki benim ilk on beş gün gözümden yaş eksilmedi.
Şükür en azından o üzüntüye sütümüz kesilmedi ve en nihayetinde  ailecek evimizde kaldık zor günlerdi özellikle ilk günler ama şimdi harika bir düzenimiz var tatil bile yaptık minikamızla oda keyifli oldu uyuyor yiyor bezlerimizi sağlıkla dolduruyor ve çok gülüyoruz gülüşünüz eksik olmasın canlarım..
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.