zeynomun yeni yaşı


çilekli pasta

Tek ve yek yeğenim, canım kızım, sanki dün gibi doğduğun gün öyle yumuk yumuk elleri, kel kafası, mükemmel irilikteki cin gibi bakan gözleri, ile şimdi 8 yaşına gelmiş neredeyse genç kız kuzum sen ne zaman bu kadar büyüdün ben hiç anlamadım. 


Anladığım her zaman diliminde sana da isminin sana yakışmışlığınada yazmadan edemedim. Canım kızım iyi ki doğdun iyi ki yaşamımıza her hevesin geçici lakin evlat sahibi olmanın sonsuz olduğunu, bize ilk sen anlattın seni çok seviyorum.. Ömrünün güzelliklerle geçmesini diliyorum nice yaşlara yavrum.


çilekli pasta

Zeynebimin çilek kız temalı pastası ve kurabiyeleri afiyetttttttttt olsunnnnnnnnnnnnn.
O kör olası fotoğraf makinemi  bulamayınca telefon  ile bu kadar oldu ama kötüde olmadı.
bunlarda gecenin kahramanları Zeynep Sude, Erva Naz, Yusuf Efe, Nazlı Gökçe,Derin, Alper, Naz,  birde uyku aleminde küçüküm Eymen Egem var elbette...

bu bağlantıda daha önceden zeynom için yazdığım  yazı üşenmez iseniz okursunuz.. noktasizvirgulsuz

çilekli pasta


çilekli pasta




3 yorum:

  1. çok güzel olmuşla ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler pastabahçem nacizane minik minik denemeler işte daha çok yol almak gerek......... sizin cupkek lerde süper bende bunları denememiştim hiç bir ara tarifleşiriz :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler pastabahçem nacizane minik minik denemeler işte daha çok yol almak gerek......... sizin cupkek lerde süper bende bunları denememiştim hiç bir ara tarifleşiriz :)

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.