bir cocuğu emzirmek dunyadaki anlaşılmaz duygulardan biri yaşamanız dileğimle

Bir cocuğu emzirmek dünyada ki anlaşılmaz duygulardan biri bunu ikinci kez  doya doya yaşamış olduğum için çok mutluyum.. Onunla o başa başa kaldığım anlar dile gelemeyecek duygular ile dolup taşıyor. Sessiz sedasız yalnızca tek taraflı yaşıyorsun önceleri bu duyguyu, sonra yavaştan bir iki tebessüm ekleniyor, gözler ile temas hiç bitmiyor derken eller giriyor devreye ve ayaklar. Bir ses işit diyor sonra beni duy anne ben bu işten çok keyif alıyorum. Bir bakıyorsun bir gün anne meme diyor. İşte o an anlaşılmaz böyle büyülü bir çemberin içinde kalıyorum ben ve bebeğim o çember içine ne girilebiliyor nede çıkılabiliyor. Ne zaman o vazgeçiyor ne zaman ki doyuyor işte on bütün yaşam eski haline dönüyor. Şimdiler de en üst seviyesin de olduğumuz bu muhteşem duygu yavaştan bitmeye başladığın da bu denli keyifli olmayacak onu biliyorum. Ama yine de bu günlerin keyfini çıkarıyorum. Canım benim küçük kuzum seni çok seviyorum.

3 yorum:

  1. Sevgili anne, çok uzun yıllar önce tatmışdım bu muhteşem duyguyu. İnsan bambaşka oluyor. Yaradanın büyüklüğüne gücüne o minik bebeği emzirirken bir kez daha inanıyor bağlanıyorsunuz. Ömür boyu sağlık afiyet dilerim bebişlerinle...

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler Vuslat hanım Allah hak eden her kadına bu mutluluğu ve mucizeyi yaşatsın. Sizin de evladınıza uzun sağlıklı ömürler versin.

    YanıtlaSil
  3. 2 ay kadar tadabilsem de (bebeğim tüm uğraşlarıma rağmen emmeyi reddetti..) çok güzel bir duygu.. blogger annelerden geliyorum..

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.