Bu hafta yeni bir başlangıç olsun.

Çok uzun zamandır bir hastalıktır tuttu bizi bırakmıyor.
Yoruldum yorulduk sanırım hiç uyumadan geçirdiğim ender zamanlardan biri bu hafta idi.
Sağolsun babamız cumartesi gecesi nöbetini devir alınca bir iki saat bana yetti.
Perşembe günü Yusuf'un ateşi ile başlayan maceramız maalesef Eymen'in de ciddi ateşlenmeleri ile devam edince imdat diye bağırasım geldi.
Bazen büyükler derya siz nazar ediyorsunuz kendi yavrunuzu inanasım geliyor. Dişler çıkıyor olmasa....
Her neyse Bir dolu cümle yüreğim de beynim de bir dolu yazılacak var ama üzgünüm her biri bu hafta sonu ile birlikte uçtu gitti. Ben de arkalarından el salladım güle güle dedim. Bir de bir dilek tuttum bu hafta yeni bir başlangıç olsun diye biliyorum bir yudum güneşimiz yok ama olsun. Geçecek tıpkı şarkıların da dediği gibi bir çaresi bulunur elbet bir uyuyup uyanalım. Biz de son olarak dün gece uyuduk evet evet uyuduk aslın da uykusuzluktan çok şikayet eden bir anne olmama rağmen son bir hafta beni şikayet eder hale getirdi.
Buradayım yazacak da çok şey var. Hatta Seyyafınannesin de okuduğum iki yazıya iliştireceğim minik fikrimi bile yazamadım. Ama okuduğum da inanılmaz kendimi buldum Adalet ne menem şeysin sen bulunması ne güç ben kendi adaletimden çok gelecek bebeğimin  adalet ve merhamet duygusu çok olsun istemiştim. bu konuya bir ara özellikle değineceğim ama Seyyafınannesi sizi çok iyi anladığımı ve duygularınızı çok iyi hissettiğimi söylemek istedim. İkinci çocuk öncesi ve sonrası yakın da benim de keyifle değineceğim bir konu olsun inşallah şimdilik bizdeki son durum Ateş,ateş,dolven,calpol,pararnox dörtlüsü olarak devam etmekte bugün biraz iyiler. Bugünü milad bilip evi kırklayayım diyorum bütün bu kapalı havaya rağmen yağmurdan sonra güneş açacak biliyorum. 

1 yorum:

  1. Merhaba, çok geçmiş olsun.
    Kızımda, bağışılık güçlendirici doğal ürünler kullanmaya başladıktan sonra çok rahatladım. Yaşıtlarından çok daha az hasta oluyor. İlaç kullanmayı kendimde de kızımda da pek sevmiyorum.
    Tavsiye ederim.
    Blogger annelerinden geliyorum. Bana da beklerim. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.