yine yeniden yeni bir nefes

Aynen öyle yeni bir nefes bu yazıyı yazmaya  adeta heveslendirdi. Blog yazarı olarak bir de yeniysen bu kadar ara vermek unutulmaya yüz tutmak demektir. Onu biliyorum ama öyle hararetli bir yaz geçiriyorum ki o hengame içinde sanırım yazmak istemedim. Acayip bir duygu bu hem de hiç bir şey yazmak istemedim. İşin garibi özlemedim de oysa ben hiç olmasa bir yerlerde bir müsvedde karalardım o bile yok :(  Her neyse asıl konumuz da benim yazılarım değil zaten bu yazıya kadar elbette birazdan linkini vereceğim arkadaşımı belki bir çoğunuz benden daha önce tanıdı yada tanıyor ama tanımayanlar olur diye onun attığı mesajı ben de paylaşmak istedim tık tık gerçekten edilen yardımların dışında birde  böyle faydamız olur diye bu güzel günlerde böyle güzel vesileler aracılığı ile buluşmak üzere hepinizi öpüyorum.


2 yorum:

  1. Sevgili emine hanımcım postunuz için çok teşekkür ediyorum inşallah bebeğimizin beşik ve puset ihtiyacı sahibinden.com da görüştüğümüz kişiden almamızla son bulacak o hanımla anlaştım bir miktar ücret karşılığı alıyorum... geriye kıyafetler ve diğer ihtiyaçları olacak onlarda ufak tefek kargolar ile yola çıkmış durumda kısmetse 1 haftaya tüm ihtiyaçları olmasa bile elzem olanları karşılanacak... ilginiz desteğiniz ve içten duygularınız için sonsuz teşekkürler çok güzel bir insansınız hep mutlu olmanızı temenni ederim sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. ben de sana cok teşekkür ederim Berna inşallah daha da güzel baksın minik bebişimiz dünyaya bizim elimizde ki kocaman bir dünyada minicik bir merhem sürüpte iyi edebildiysek ne mutlu bize ben de seni tanımaktan çok menunum ve bu yürek isteyen caban için seni kutluyorum.

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.