cici bici şeyler



Bu kış moda Zippy!

Zippy, bütün enerjisi, hareketliliği ve canlılığı ile kışa hazır!
Kalitesi ve fiyatlarıyla anne ve babaların rüyalarını süsleyecek, eğlenceli ve stil sahibi seçeneklerle çocukların bir an bile üzerlerinden çıkarmak istemeyeceği
Zippy Sonbahar-Kış 2012-2013 Koleksiyonu mağazalarda!

Zippy, 0-14 yaşındaki çocuklar ve bebekler için birbirinden farklı temalarda giyim, çanta, aksesuar, ayakkabı ve çeşitli mobilyaların yanı sıra anneler için de farklı seçenekler sunuyor.

Kalitesi ve uygun fiyatlarıyla anne ve babaları mutlu eden, eğlenceli ve stil sahibi görünümüyle çocukların her gün kullanabilecekleri giyim, ayakkabı ve aksesuarlar Zippy’nin Sonbahar-Kış 2012-2013 Koleksiyonunda yerlerini buldu.
Farklı temaları barındıran Zippy Sonbahar-Kış 2012-2013 koleksiyonunun her parçası sezon trendlerini yansıtıyor ve birbiriyle kolayca kombinlenebilen bir çok alternatif sunuyor. ‘Tea Time’ (Çay Saati), ‘Back to School’ (Okula Dönüş), ‘Princess Academy’ (Prenses Akademisi) temalarının yanı sıra Basics ve Denim koleksiyonlarıyla küçüklerin her gün rahatlıkla kullanabileceği renk ve modelleri bir araya getiriyor. Rengarenk kabanlar, sıcacık kar montları, motifli kazaklar, çeşit çeşit yağmur botları ile Zippy Sonbahar Kış koleksiyonunun farklı temaları gardropları renklendiriyor.


Zippy’nin yeni sezon koleksiyonunda ayrıca okul ayakkabılarından spor ayakkabılarına, zımbalı kemerlerden şık şallara kadar birbirinden farklı aksesuarlar uygun fiyatlarıyla modanın küçük takipçilerini bekliyor.

Çok alternatifli denim koleksiyonu Zippy’de

19.99’dan başlayan seçeneklerle bol alternatifli Zippy Denim koleksiyonu ise çocukların gardroplarının olmazsa olmazları arasında. Super skinny’den Boyfriend kesimine, Bootcut’tan Loose kesime kadar ayarlanabilir belleriyle birbirinden farklı modellerle dolu koleksiyonda herkese göre bir Denim var.
 
Zippy’nin Basic koleksiyonunda ise yok yok! Renk renk hırkalar, polarlar, taytlar, pololar, sweatshirtler, balıkçı yakalar her türlü aktivite için rahat ve kaliteli alternatifleri en uygun fiyatlarda sunuyor.




Küçüklerin daima büyük hissettikleri Zippy dünyasında stil sahibi çocuklar kadar bebekler de unutulmuyor. 0-14 yaş arası çocuklar için herşeyi tek bir çatı altında toplayarak anne babaların da favori mağazası olan Zippy’de bebekler için kıyafetten araba koltuğuna, pusetten emziğe kadar her türlü ihtiyacı bulabilirsiniz. http://www.zippykidstore.com/
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.