Bepanthol Pişik Önleyici


Anneliğe hazırlanırken öğrenilmesi gereken en önemli konu bence risk yönetimidir. Yani, sorunu ortaya çıkmadan tahmin edip ona göre önlemlerini alma becerisini geliştirebilmek… Bebekler için olası riskleri önleyebilmenin basit formülleri vardır, bunlardan biri de, hem anne için hem bebek için büyük sıkıntılar yaratan pişik sorunudur.

Bebeğin her bez değişiminde “pişik önleyici” özellikte merhem kullanmak biz anneleri bu sorunla boğuşma zahmetinden kurtaracak çok basit bir yöntemdir. Her bez değişiminde mutlaka pişik önleyici ürün kullanılmalıdır. Pediatrik Dermatoloji Uzmanı David Atherton’ un başkanlığını yaptığı uzman panelinde, ideal bir pişik ürünü için 7 İdeal özellik tanımlanmış. Bepanthol Pişik Merhemi pişik ürünü için uzmanlarca belirtilen bu ideal özelliklerin tamamını karşılamakta. Koruyucu madde içermez, parfüm içermez, antiseptik içermez, nem kapasitesini iyi durumda tutar, etkililiği ve güvenilirliği bebekler üzerinde yapılan çalışmalar ile kanıtlanmıştır, potansiyel zehirli maddeler içermez, katkı maddesi içermez.

Bepanthol Pişik Merhemi nemlendirici özelliği ile pişiğin bakımını yapar ve sonrasında cilde nefes aldıran koruyucu özelliği ile pişiği önler. İçeriği bebeğinizin pişik bakımı ve pişik oluşumunun önlenmesi için özel olarak oluşturulmuştur. Bepanthol Pişik Merhemi Provitamin B5 ve lanolin içerir. Cildi nemli, pürüzsüz ve yumuşak tutarak doğal bir bakım süreci oluşturur. Şeffaf yapısı sayesinde bebeğinizin ince ve hassas cildinin nefes almasını sağlayarak en hassas cildi bile çiş ve kaka gibi tahriş edici maddelerden ve sürtünmeden korur.

Bepanthol Pişik Merhemi, eczanelerde satılmaktadır.

Kullandığınızda göreceksiniz ki, yapışkan olmayan yapısıyla ciltten kolayca temizlenmektedir. Pişik ürünlerinde alışılagelmiş yapışkan ve zor temizlenen kıvamdan oldukça uzaktır ve ciltten kolayca silinerek temizlenebilir. Böylece anneler için büyük kolaylık sağlar.
Sizin ya da bebeğinizin cildiyle ilgili her türlü bilgiyi www.bepanthol.com.tr adresinden alabilirsiniz.

İçerik: http://birannedogdu.blogspot.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.



BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.