HOŞGELDİN ECRİN

Yaz ah yaz bu yıl neredeyse hiç yaşayamadığımı düşündüğüm bu yaz neredeyse sonbaharı yarıladığımız bugünlerde hasret duyduğum sımsıcak yaz günlerini şimdiden özler oldum.
Benim için bir hayli hareketli geçen bu yazın son günleri şimdilerde sakin geçiyor diyebilirim.
Şu sıralar  yoğunluğum okul ev eh artık dördüncü sınıf olunca eklenen dersler bir hayli vaktimizi alıyor. Mübarek kurban bayramını bitirdiğim bu haftayı biraz dinlenerek biraz tembellik ederek geçirmeyi düşünüyorum.  Çok yoğundum dedim ya bir bebeğimiz oldu mesela hemen yazın başında bir defa daha yegen sahibi oldum. Ecrin Masal'ımız dünyaya merhaba dedi biraz erken biraz telaşlı...
Gelişinden belliydi böyle hayatı hep hızlı yaşayacağı maşallah uykusuz geceler bol bu ara anneciğinde uzun saglıklı bir ömrü olsun... Ecrin masal benim ilk cicianne tecrübem bu arada  çokça hayallerimiz olduysa da hepsini bir yana bırakın hayatı en güzel sürprizleriyle yaşarsınız dedi.
İyi ki geldin Ecrin masal hoş geldin kızım....


Eee Cici annesi kız evladı sahibi olurda ona hazırlık olmazmı olu elbette bir güzel planları altüst edince bizim kızımız bizde gölümüz ce ancak mevlütümüze hazırlık yapabildik... güzel bir ağacımız ve onu süsleyen pembiş kurabiyelerimiz vardı.
Veee nihayet taşındım evet 2008 ağustos 2014 temmuz da biten izmir sokak maceramız artık küçük ada sokakta devam ediyor. Pek bir hızlı karar verdiğimiz bu taşınma işi bize peşi sıra sorunlar getirmedi değil ama dertlerimiz bundan ibaret olsun. Ama en büyük problem netimiz bir türlü bağlanmadı neredeyse 3 ay oldu eh buda benim işte bu keyifli satırlardan mahrum kalmama sebep oldu.
Hala bir geliş me yok umarım en kısada çözülür...
Temmuz ve mübarek ramazan ayımız biraz hengamelide olsa geçti gitti Rabbim mübarek ramazan bayramına ulaştırdı. Bambaşka bir plana dahil olduğumuz bayramda hayat yine sürprizini yapıp bize bambaşka şeyler yaşattı.




Bir defa çok uzun zamandır çocuklarında küçük olması nedeni ile yapamadığımız en güzel bayram ziyaretlerini gerçekleştirdik ilk günler.
Üçüncü günü araştırıp inceleyip bulduğumuz harikalar sahili adlı derince sahilinde kurulu parkta aldık soluğu nasıldı derseniz? Hiç o kadar uzaga gitmeyin eğer maksadınız derinceyi görmek değilse zira sultan gazi belediyesinin h hizmete açtığı ve bundan 3 yıl önce çocuklarımı götürdüğüm masal park eğlence manasında harikalar sahiline taş çıkaracak güzellikte yine bütün masal kahramanlarının bulunduğu park çocuklar için eğlenceli olsa da ciddi güneş altında kaldığından aksam uzeri gitmenizi tavsiye ederim. Derince harikalar sahili muhtemel tamamlanmamış bir mekan bittiğinde muhakkak güzel bir yer olacaktır.
Fikrimi sorarsanız değmez, yinede çok eglendik amaç bir arada olmakla yer ve mekan sorun olmuyor. Bu güzel karelerde o günden kalma.                                                                                                                                                                                       Karanlık basıncaya kadar sınırlarından çıkamadığımız darıca hayvanat bahçesi gerçekten yine yeniden heyecan dolu anlar yaşattı bize  zira Yusuf Efe için muhteşem bir tecrübe olduğu aşikardı. En nihayetinde bizim için çok keyifle bitirilmiş bir bayram olarak anılarımıza imzalandı...


















BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.