Sağlığınız için sizde MediProCenter seçin!



 yeni tanıştığım bir e-ticaret sitesinden bahsetmek istiyorum.


MediProCenter 2014 yılında online medikal alışveriş sitesi olarak kurulmuştur. Sitede Anne Sağlığından evde hasta bakım ürünlerine  23 kategoride bir çok çeşidi bir arada bulabiliyorsunuz.
'Sağlık için herşey' sloganı ile yola çıkan  MediProCenter


Medikal olarak aklınıza gelebilecek her tür malzemeyi sitede bulabilmeniz mümkün. Sağlık kuruluşları  için cihaz veya sarf malzemeden, kişisel olarak ihtiyaç duyacağınız örneğin tansiyon aleti ateş olcüm aletleri gibi bizim evinde hiç vazgeçemediği ilk yardım ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip.




Müşterilerinin ihtiyaçlarını ve isteklerini ön planda tuttuğunu  buna bağlı olarak yaptığı kampanyalarıyla da bizlere göstermekte. Siteyi incelediğinizde;
 %50 İndirimli bölümünde; Bazı ürünleri yarı fiyatına alabilir
Haftanın Fırsatları bölümünde; Her hafta değişen farklı ürünlere indirimli sahip olabilirsiniz.
Ödeme konusunda da dilerseniz %3 Havale indirimi ile Havale yoluyla,Kredi Kartı veya tüm ürünlerde Kapıda Ödeme kolaylığı ile isterseniz site üzerinden isterseniz telefonla siparişlerinizi ileterek evinizden alışverişinizi yapabilirsiniz. 115 TL üzeri alışverişlerinizde kargonuz ücretsiz olarak teslim edilmekte.




Listemin başına yazılan ilk ürün sanırım Gehwol Lipidro Nemlendirici Krem; Ayak/tırnak mantarı,ayak kokusu ve çatlaklar için tercih edeceğim bir ürün olacak zira bu problemi yoğun yaşıyorum.



Ve unutmadan; 
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için, Üye olan bayan üyelerine 20 TL para puan hediye ediyor.


BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.