BU ANNELER GÜNÜ HAMLEY’S İLE BAMBAŞKA GEÇTİ..


BU ANNELER GÜNÜ HAMLEY’S İLE BAMBAŞKA GEÇTİ.. 



10 mayıs anneler günü keyifli ve bir o kadar da renkli bambaşka bir anneler günü oldu benim için...

ŞafagınDünyası Şafak ve sansbocegi Nihan'ımın daveti ile Acıbadem Akasya Avm'de bir araya geldik.



Hamley's İstanbul en zoru başararak çocuklarımızla en ince detaya kadar ilgilenirken bizleri de tam 800 metrekare alana kurulu mağazanın neredeyse her yerini gezdirip anlattılar..

Hamley's İstanbul da çocuklar oyuncakları deneyimleyebiliyorlar. Mağaza içinde rahatlıkla top oynayan, müzik çalan ya da bisiklete binen çocuklar görebilirsiniz.Elbette büyükleri de :D




Çok keyifli bir gün olmasının en önemli sebeplerinden biri çocukların büyük keyif almasıydı. Genelde bu tür mekanlarda ürünlere zarar verilme mantığı ile çocuklara sürekli müdahale edilir. Oysa hamley's te tam tersi çocuklar gönüllerince eğlenip oynuyorlar.

Bütün etkinlik boyunca bizi yalnız bırakmayan mağaza Müdürü Ahmet bey ve Mağaza Yöneticisi Alper Bey karşıladı. HAMLEY'S farklı neden derseniz burada çocuklar özgür burada çocuklar aktif ve etkin olabiliyorlar.

Çocuklar için ayrılmış bölümde oyun ablaları onlarla ilgilenirken,yüz boyama, sihirli kalemlerle de resimler çizdiler. Çocuklar için hazırlanmış atıştırmalıklardan ve limonatanın tadına vardılar. Oyuncakları bol bol deneyimlerken, Maskotlarla resimler çekildiler. Günün en çok beğenilen maskotları sanırım Barbie ve teddy' di. Zira çocuklardan çok biz sevdik sanırım...

Biraz hamley’sten bahsetmek gerekirse Hamley's bir İngiliz markasıdır. Hayatını çocuklara oyuncak yapmaya adamış bir İnsan. En mühimide savaş döneminde moral olamasın diye defalarca imalathanesi bombalanmış olmasına rağmen amacından vazgeçmemiş. Çalışanları da aynı yola baş koyarak başlarında baretle, yıkıntıların arasında oyuncak yapmaya devam etmişler.




Benim için çok keyifli ve çok eğlenceli bir anneler günü oldu. Verilen hediyelerle de çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değerdi... Bir anne olarak bu dünyada alabileceğime ne güzel hediye çocuklarımın mutluluğu olduğuna göre sözün bittiği yerdir...






    


ÖNEMLİ BİR NOT : Hamley's İstanbul mağazası şuan "Bir Dileğim Var" projesinde Lösemili çocuklara oyuncak bağışı yapılmasına aracılık ediyor. Hatta çalışanlar da dahil olmak üzere firma da kampanyaya katılım sağlıyor. Siz de bir payım olsun derseniz. Hamley's İstanbul mağazasına uğramanız yeterlidir.
















2 yorum:

  1. insanın çocuk olası geliyor böyle yerlerde :-)

    YanıtlaSil
  2. daha ne fotolar varda bakmayın yayınlamadım bizde sizden farklı düşünmedik ki :D

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.