NİHAN VE ŞAFAKLA 23 NİSAN

Nihan ve Şafakla 23 nisan
23 nisan etkinlikleri kapsamında katıldığım güzeller güzeli iki koca yürekli annenin sevgili safagindunyasi.com blogu Şafak ve sansbocegi.com Blogunun sahibi Nihan’nın davetlisi olarak katıldığım. İki küçük sevimli canavarımın çok eğlendiği ve büyük bir keyif aldığım 23 nisan anne cocuk senliginden bahsetmek istiyorum.




Neden Nihan ve şafak ve neden bu etkinlik çünkü çok samimi , gerçek ve doğal bir etkinlik oldu.Zira tüm arkadaşlarımın bu rahatlıgı çocuklarımızın ağlaması, sızlaması, gülmesi, öksürmesi, aksırması ve  burnunun akması her şey gerçek bir 23 nisan anne çocuk şenliğine dönüştü. O gün tanışmamıza rağmen sanki 20 yıldır dost sohbetimizin tadı hala damağımda.
Çok çok çalıştıklarını ve çok emek harcadıklarını hepimiz yakinen takip etmemize rağmen bu denli sürprizle karşılaşacağımızı hiç birimiz tahmin bile etmemiştik...
Çok keyifli etkinlikler ve faaliyetler de bulunan kuzularımız etkinlik mekanı Muzipo kids bahçelievler de yardımcı ablaları ile çok keyifli vakitler geçirdiler.
Kuzular eğlenirken bizde sponsor firmalarımız tarafından bilmediğimiz ürünler hakkında bilgilenirken bildiğimiz ve zaten tükettiklerimizin armağanları ile çok keyifli bir gün geçirdik.
muzipo kıds


Bikbik’s Kitchen Aybike Şatır Oskay  hanım çok lezzetli kurabiyelerinde kullandığı malzemeler fayda ve zararları ile bizi bilgilendirirken çocuklarımızın kendi elleri ile yaptıkları kurabiyeler günün en güzel hediyesiydi.



















Bu keyifli gün hem çok samimi bir sohbet ortamında hemde bilgi dolu bir zaman dilimine dönüşürken elbette bize eşlik eden sponsor firmalardan bahsetmeden olmaz.
Era kolejleri, eğitim sitemlerinde  uyguladıkları , renkli ve keyifli anları anlatırken bizler de çocuklar gibi eğlendik. Çocukların  başarı seviyesinin uygulanan diğer sistemlere gore daha fazla olacağını özellikler belirttiler.



















Son zamanların trend tatlarından biri olan meyve , kek,pop kek sepetleri bu etkinlikte de Meyve sepeti ,markası ile aramızdaydı.


















Pakmaya kaliteli  puding çeşitleri ile bulunurken Kliksa,çocuklarımız için oyun hamurları ve kupaları ile eşlik ettiler.Unı baby gerçekten tam tamına on yıldır hiç vazgeçmeden çocuklarıma bebek şampuanını gözüm kapalı tavsiye ederim. Bu hediye paketinde en sevdiğim ama yeni tanıştığım göz makyajını temizleme pedleri oldu.

uni baby kliksa pakmay

Ariste peynir dükkanı çubuklu  peynirlerine ben dahil hepimiz bayıldık...Her ne kadar bu ara rejimde olduğum için tavuklarımı sossuz yesemde Çocuklara bu eziyeti yaşatmıyorum elbette orada Knor fırın çeşnileri imdadımıza yetişiyor.
Anavarza bal en son krem balını kullandığım ve çok memnun olduğum bir marka olarak bal çeşidiyle bizlere eşlik etti.
Knor Anavarza bal Arişte peynir





















Uzun zamandır kokusunu merak ettiğim ,Möllers balık yağı gerçekten beklediğimden de iyi çıktı çocuklar   balık   yağı içtiğini bile anlamadan tüketiyorlar.
Biz yaza hazırız zira Bebak ve Bıobaby bizi hem güneş yağları hemde güneş sonrası kremleri ile bizi mutlu etti. 















Timaş yayınları neredeyse ilk oğlumun masallarından beri yayın ilkesini taktir ettiğim bir firma olarak çocuklarımıza ve bizlere çok güzel kitaplar getirmişti. Oğullar şirinin serisine ben ise bu güzel gelişim kitaplarına bayıldım.Türk beyin takımı/Akıl oyunları harika bir set ile aramızdaydı... zihinsel becerilerin geliştirilmesini oyunlar vasıtasıyla sağlamak çok doğru bir yol.
Harika kitapları ile Gd Kitap Dağıtım büyük oğlumun ilk kitaplarım serisi ile 48 ayını bitiren küçük oğlumu çok memnun etti. Leliko dergileri arkadaşlarla paylaşıldı.
 Türk beyin takımı /Akıl oyunlarıTimaş Leliko Gd kitap


welcome baby miniklere özel puzzle, Raın Walker  hem kuzumu hem beni çok mutlu etti gözümüzden çıkmıyor efenim... sabun hediyesi ile aramıza da olan diğer bir firmada Kozmo Bıo ,Nar Kutu sık ajandası ile aramızdaydı.



















welcomebabay Raın walker Kozmobıo Nar kutu






















Etkinlik sponsorumuz olan Hacı Bekir 1777 yılında Kastamonu Araç ilçesinden İstanbul'a gelmiş, Bahçekapı'da açtığı küçük şekerci dükkanında şekerlemelerini kendileri  üretmektedirler. Hacı Bekir Şekerlemeleri...
hacıbekir 1777

Pinkylola şirin cüzdanları, NesliDesing muhteşem kapı süsleri ile odamızın baştacı oldu. Ayrıca Beğendim Paylaştım blogunun taş boyamadan minik tabloları bir harikaydı. 
Nihanım ve Şafağım sizin hediyeniz anlatılamayacak kadar özel inşallah çiçek açığı gün
sizlerle paylaşmak mümkün olur.



Günün en anlamlı sürprizlerden biride çocuklarımız ile olan resimlerimizi  muhteşem magnet, kitap ayracı ve amerikan servisine dönüştüren  Özel gün magnetlerine çok ayrı teşekküreler.
Özel gün magnetleri

















Son günlerde ciddi bir kuru cilde sahip olmam ve bu nedenle yaşadığım sorunlarıma ilk ağızdan cevap alabilmek çok güzeldi. Bunun için Dermecto firmasını,piyasaya yeni çıkaracağı kuru ve atopik ciltler için olan kremlerini çok merak ediyorum. Aşırı derce kuru cilt problemi yaşadığımdan bu ürünleri deneyimlenmek benim için çok önemli.. Ayrıca Markanın leke karşıtı,yaşlanma karşıtı,kızarık ve hassas ciltler için,güneş koruyucu kremleri,terlemenin kötü etkilerine karşı etkili kremleri,yağlı,akneli ve karmadan yağlıya dönük ciltler için bakım kremleri de bulunmaktadır.
dermecto

Dalin yumuşatıcı kokusuna hayranlığımızı bilmeyen yok ama Dalin setimize ayrıca bayıldım...Gratis Splat diş macunları göndermişti.. Çocuklar  ve bizim için Splat diş macunları ürünlerinde sentetik koruyucu triklosan ve klorheksidin bulunmamaktadır.
Dermokil tüm vücut temizliğinde kullanabileceğimiz bebek şampuanı ile bizimleydi.

gratis splat Dermokil Dalin
Duru bulgur çeşitleriyle aramızdayken ilk olarak denediğim mantarlı bulgura ben bayıldım.Panda  dondurma çeşitleriyle bize sezonun ilk dondurmasını tattırdı, Uneller  ananaslı kurabiyeleri ile bize farklı bir lezzet sunarken,
duru bulgur Panda uneller

Uzay Kimya,bebeklerin eşyaları için jel temizleyici ve leke çıkarıcı,Ritüel de Beaute diş temizleme mendillerine bayıldım ısıtıcı bantlar,burun bantları da etkinliğimize eşlik etti.. Medicana çocuklarımıza genel bir çekup hediye etti.Tupperware minik şef setleri ile bizimkileri çok mutlu etti. 
tupperware uzay kimya rituel de beatue


Monami Türkiye ir harika, Pritt kırtasiye seti imdadımıza yetişti. Toyzshop lego go karakterleri ile her iki oğlum da çok memnun etti.Edu kids, uzun zamandır takip ettiğim ve çocuklar için en etkili ve eğlenceli oyun kartları ve oyun kutularını bizlere hediye olarak getirmiş. Çocuklar büyük keyif alıyorlar.


Naıl Trıck su bazlı asetonsuz kullanım sağlayan ojemiz enç kızımız zeyno ya gitti.
Lav Lav benim kuzuları angıry bırts  baskılı bardaklar ile gönlümüzü feth etti. Yangın söndürme çözümleri ile aramızda bulunan Bonex mini yangın söndürücü ile aramızdaydı. Güzel kremlerinin yanı sıra deodorant , rimel ve far hediyesi ile ayrıca yanımızdaydı.


Omo sıvı deterjan ile bize eşlik ederken Abfen Farma Nasorınse ise burun yıkama kitleri ile aramızdaydı. Organik sertifikalara sahip Organicum da bebek bakım ürünleriyle aramızdaydı.
                

Ayrıca henüz piyasaya yeni sürülecek ürünleri ile aramızda olan Chupa Chups Çocuklarımıza armagan ettiği cekup ile Medikana Hastanesi Bahçelieveler ve elbette Celebra ya teşekkür ederim. 


SPONSORLARIMIZ
http://www.anavarzabal.com/
http://www.aristepeynirdukkani.com/
http://www.bebak.com.tr/
https://www.facebook.com/bikbikskitchen?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/BONEX-Turkey/227316684072322?fref=ts
https://m.facebook.com/chupachupstr
http://www.dalin.com.tr/
http://www.dermecto.com.tr/
www.dermokil.com.tr
www.durubulgur.com
http://www.dusyerisanalmagaza.com/
www.edukids.com.tr
http://www.erakolejleri.com/
gdkitap.com
http://www.gratis.com/
http://www.hacibekir.com/tr/
https://www.facebook.com/pages/Homemade-Istanbul/328602060617247?fref=ts
http://www.kliksa.com/
http://www.herkessofraya.com/
https://kozmobio.com/
www.lav.com.tr
http://www.lunaorganizasyon.com/
http://www.medicana.com.tr/
http://www.mediprocenter.com.tr/
www.meyvesepeti.com/
www.mollers.com.tr/
http://www.muzipo.com/
http://www.nailtrick.com/
http://www.narkutu.com/
http://www.abfen.com.tr/
http://www.neslidesign.com/
https://www.omo.com.tr/
http://www.organicarebaby.com/
http://www.ozelgunmagnetleri.com/
http://www.pakmaya.com.tr/
http://www.panda.com.tr/
http://www.parfumshopping.com/
http://www.pinkylola.com/
http://www.portaxe.net/tr/anasayfa
http://www.celebrakurucesme.com/
http://www.henkel.com.tr/944_TRT_HTML_1958_TRT_HTML.htm
http://www.rainwalkeronline.com/
http://ritueldebeaute.com/
https://www.sanakapakolsun.com/default.asp?
http://www.labo-svr.com/
http://www.sarkgulu.com/
http://tastablolar.blogspot.com.tr/
http://www.timas.com.tr/
http://www.toyzzshop.com/
http://www.tupperware.com.tr/
http://www.turkbeyintakimi.com/
http://www.uneller.com/
http://www.unibaby.com.tr/
http://www.benimbaby.com/
http://www.welcomebaby.com.tr/
http://www.mamsel.com.tr/xlear.html
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.