MEDICANA HASTANELERİ

MEDICANA HASTANELERİ
CHECK UP DENEYİMİMİZ

 Merhaba,


23 Nisan Çocuk bayramı nezdinde güzel arkadaşlarım Nihan ve Şafağın düzenlediği #nihanvesafakla23nisan etkinliğinin sponsorlarından  olan Medicana Sağlık grubunun etkinlikte bulunan her çocuk için hediye ettikleri  check-up tan bahsetmek istiyorum. Eymen Ege ve Yusuf Efe ‘nin biraz tedirgin olduğu ama sonucunda memnuniyet duyduğumuz  bu tarama için çok teşekkürler.



Medicana sağlık grubu hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse. İlk olarak 1995 yılında Avcılar'da açılmış, şuan  8 genel amaçlı, 2 de diş hastanesini barındırıyor bünyesinde. İstanbul dışında Ankara, Konya, Samsun ve Sivas'da hastaneleri var. Tüm hastanelerinde her branştan doktor mevcut. 7 gün 24 saat hizmet veriyorlar.  Telefon (0850 460 63 34) ile randevu alabildiğiniz gibi Medicana Hastanesi  internet üzerinden online randevu da alabiliyorsunuz.


Bahçelievler şubesinde yapılan check-up için  Önceden randevumuzu vermişlerdi. Danışmaya 23 Nisan etkinliğimizle ilgili check-up hakkımız olduğunu söylediğimizde bizi yönlendirdikleri bölümdeki arkadaşlar, işlemlerimizin bitimine kadar bize eşlik eden  personel hanım arkadaşıma ayrıca teşekkürler...

Ayrıca müşteri hizmetleri telefonundan check up paketleri hakkında detaylı bilgiyi alabilirsiniz.Medicana hastanelerinde SGK'dan faydalanabilir ve bir çok anlaşmalı kurumları isterseniz buradan inceleyebilirsiniz. önceden bilgilenmek isteyenler


Biz bütün can yakıcı işlemlerden geçtikten sonra doktor kontrolümüze gelmeyi tercih ettik... Genel muayenelerinde hiç bir problem yoktu.Boy ve kilo durumu da olumlu sonuç alınca içimiz rahatladı..
Elbette bizi de her çocuk gibi şu kan verme işlemi çok yordu hele ki Eymenin nidaları takdire şayan idi... Ağlamak ve zırlamak yerine kolum koptu diye nida etmesi bize gülmekten başka çare bırakmadığı gibi hemşire ablalarını da kırdı geçirdi. :D 



Güler yüzlü personel ve ilgili hekimleri ile hafta sonu dahi tüm şevkleri ile çalışıp bizleri keyifle ağırladıkları için çok memnun kaldığımızı ayrıca belirtmeliyim. Bu arada daha önceden bilgilenmek isteyenler için, internet sitelerinde bir çok faydalı bilgiye de ulaşmak mümkün. Sağlık rehberleri ve dergilerini online siteden okuyabilirsiniz. Medicana TV yayınlarına ulaşabilirsiniz. Sağlık kütüphanesi bölümünden bir çok önemli konuyu okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. 



Bize bu fırsatı verdikleri için Medicana Sağlık grubuna ve kendileriyle tanışmamızı sağlayanMediprocenter'a ayrıca #nihanveşafakla23nisanetkinliği Ev sahibeleri Sevgili arkadaşlarım Nihan ve Şafak'a çok teşekkür ederim.



BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.