BİOBLAS COLOR&MORE deneyimim...


kakuleninbebekleri

Alışkanlıklardan kopmak aslında o kadar kolay olmuyor hele de de biz kadınlar için bu saç rengimiz ile alakalı ise mümkün olmuyor... 
Elbette benimde uzun zamandır kullandığım bir x markam vardı. Tabi Bioblas Color&more ile tanışana kadar.
öncesi
öncesi

Ben ve eşim uzun yıllar belki ilk çıktığından beri Bioblas saç dökülmelerine karsı sampuanından çok memnunuz. Eşim gelecekte maalesef sac dökülmesini net yasayacağı için önlem almaya çalışıyoruz. Benim böyle bir problemim yok ama her banyoda elinize tutam tutam saç gelmesi kimseyi memnun etmez. Ben bunu en yoğun hamilelik dönemleri bitip emzirmeye geçtiğimde yaşadım... Gerçekten bütün saçlarımın döküleceğini sanmıştım. Ama çok şükür son 5 yıldır hiç böyle bir sorunum kalmadığı gibi aynı ismin birde saç boyayı çıkarması beni çok memnun etti. Söz konusu saç dökülmesi ve yıpranmayı en aza indirmekse elbette güven duyduğum bir ürün her zaman önde gelir.


sonrası

Şimdi gelelim artılarına bir defa ben kızıl gibi zor bir rengi kullandığımdan her markada oluk oluk kan gibi su akar saçlarınızdan bu iyi bir durum değildir. Kızıl hangi tonu olursa olsun renk açılır istediğiniz renk uzun süre kalıcılığını korumaz ve beyaz havlularda cabası olur. Bioblas Color&More ikinci yıkamadan sonra boya renk atmayı bırakıyor. En azından daha uzun süre istediğiniz kızıl tonunu kullanabiliyorsunuz. Bu zamanlarda yani yaz mevsiminde bilhassa çok daha fazla duş almak zorunda olmak saclarımızın daha fazla renk atmasına neden olduğundan bu durum önemliydi. Gelelim kapatıcılığına eh ufaktan beyazlarımız söz konusu olunca bu da önemli bir durum oluyor. Kapatıcılığı da güzel ben beğendim. Saclarda ekstra bir sertlikte yapmıyor. Genel manada Bioblas Color&More markasından memnun kaldım tavsiye ederim. Bundan böyle benim de markam olacak zira sampuanından böyle memnunken boyasını es gecmeyeceğim..
Teşekkürler..

5 yorum:

  1. çohhh yakışmış tatlım:) güle güle kullan saçını:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cohhhh tesekkur idirim tatlum benim seviyom kış seni cohhh ben ;)

      Sil
    2. Cohhhh tesekkur idirim tatlum benim seviyom kış seni cohhh ben ;)

      Sil
    3. Cohhhh tesekkur idirim tatlum benim seviyom kış seni cohhh ben ;)

      Sil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.