Kitap kurdu olmak yada olmamak



Cnr 2016 kitap fuarı

Birkaç ay önce tüyap fuar merkezinde gerçekleşen kitap fuarına katılamayınca cnr expo sart oldu. Aslında bir ara sırf saaflari dolaşmak için bir günüde kendime ayırmak lazım gerektiğini düşünmüyor değilim... Zira iki kolunda ayrı istikamette çekilen halat gibi hissettimse de bizim bücürlerle katılmakta keyifli oldu. Babamız ziyadesiyle yabancı gibi durduysa da bize ayırdığı zaman ve sabir için teşekkürü hakketti. Dedigim gibi gez ,dolaş ,karıştır ,araştır yapamamış olsamda güzel kitaplara sahip olduğumu itiraf ediyorum.




Öncelikle psikoloji yada kişisel gelişim kitapları ile bir miktar fazla haşır neşir oluyorum. Ama sürükleyici bir bilim kurgu,yahut ask kitabinada hayır diyemem. Sanırım her alanda olduğu gibi bu alanda da çok renklilik hakim hayatımda... Bu arada çok renklilikle ilgili fi tarihinde bir yazi yazmıştım belki ilginizi çeker ona da buradan ulaşabilirsiniz. Her standı didik edememişliğin verdiği keder ile Eymen Ege’nin işkenceden hallice anne eve gidelim, anne eve gidelim şarkisi kulaklarımı hala tırmalasada son olarak güzel kardeşim İlker Balkan' in Altın Bilek yayınları standına uğradım hatta bir hamle ile hem İlker ’den hemde marka çocuk yetiştirmek kitabinin yazarı Erdem Karagöz beyefendiden kitabini imzalı almak büyük keyifti bir teşekkürü borç bilirim. Aslında fuarda benim için geçen yıllara göre çok büyük bir değişim yok yine okul yayınları gündem kitaplar yazar söyleşi ve imza saatleri v.s.

Yalnızca su televizyon camiasında nasıl bir osmanlı çılgınlığı sözkonusu ise burada da durum pek farkli degildi. Mütemadiyen bahsi olunan padişahlar, sultanlar ve bilumum  yaşamları yine özendirilerek insanlara empoze eden bir camia neyse... Tübitak yayınları Yusuf Efe’nin her defasında ilgisini çektiğinden yine standına vatoz balığı misali yapışıp kaldi. Bilim ve teknoloji birde deneyler inceleyip tatbik edeceği bir araştırma kitabi ile elbette yetinmedi. Ardına bir de küçük prens ediniverdik bu bi hayli farkli bir kitap olarak kitapligimiz da kokulu kitap olarak aldi. Tübitak ziyaret edilirde Eymen Ege kusur birakilirmi elbette olmaz sayilar ,karşıtlar ve birde uğur böceği kapinizi çalarsa kitaplarini aldik okudukca deginecegim. Son olarak elbette bana calistik nihayet edinmek istedigim Adem Güneş eksik kitaplarini aldim. İlker kardesimin Okhamin Usturasi kitabi ilk sirayibaldi felâket merak ediyorum. Ayrica Marka Çocuk yetiştirmek yine bir an önce okumak istedigim kitaplar arasina girdi. Şimdilik CNR expo kitap fuarindan haberler böyle, bir daha ki yila kadar Rabbim nefes almayi nasip ederse güzel kitaplar ile ilgili güzel yazilar yazmak dilegimle...
Sevgiler

 buda bizim bucurun stand kesfi 😃😃😃
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.