MELİS İLE 23 NİSAN

23 NİSAN 
ULUSAL EGEMENLİK
VE ÇOCUK BAYRAMI


Geçtiğimiz ve hakkı ile kutlayamadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını bize en güzel biçimde bir etkinlik ile yaşatan güzeller güzeli  Önce Kadın Sonra Anne blogunun  sahibi arkadaşım Melis'e öncelikle çok teşekkürler.

Muzipo Kids Altın tepe 'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve evim kadar rahat ettiğim bir ambiyansta gerçekleşen 23 Nisan etkinliği tamamen çocukların eğitimine ayrılmış ve alanlarında eğitimli öğretmenleri ile harika bir kurum. En mühimi ise hem anne hemde bir psikolog olan sevgili Gülşah Örge Karagöz, kurulmuş ve yönetilmekte... (bilginize)


23nisan



Etkinliğimizin en kıymetli yanı neydi biliyormusunuz? Harika bir dolu kadın ve en içten girişimleri ile birlikte olmaktı... Melis benim bu camianın içinde tanıdığım ve sayısı on parmağımı bile bulmayan harika kadınlardan biridir. Çünkü melis bir kadın,anne,evlat,kardeş,eş ama en önemlisi dopdolu bir insan sen ben o bu şu demeyen bir insan ve çıkarların söz konusu olduğu yerlerde olmayan bir arkadaş ve yürek o nedenle melisin daveti benim için özel oldu.
bu etkinlikte kimler vardı kimler en basta sunu belirteyim öyle muazzam gösterişli firmalar yerine harika girişimci kadınları hadi gelin birlikte tanıyalım.

En basta tatlı lezzetli ikramları ile TATLİMO ve UNELLER'eçok teşekkürler.
Yine Melis'imin sayesinde tanıdığım ve ürünlerini gönül rahatlığı ile kullandığım , Bitkisel ürünleri ile göz 
dolduran ENAFARMA ürün müdürü İlknur Hanım  bitki çayları ile ilgili doyurucu bilgiler verdi. 

Pia Polya, ambalaj tasarımcısı bir kadın girişimci olan Nükhet Hanım tarafından tasarlanmış imagnet (mıknatıs) oyuncaklar ve zeka gelişim kartları olarak tüketicilerin beğenilerine sunulmuş bir marka... biz +2 an kartlarımızı kuzenimize hediye ettik.. 

Bizler profesyonel yardıma ihtiyaç duysak bile zaman zaman bunu kabul etmek zor gelir. Tam da bu kısımda farkındalık ve bir çok  konuda Uzman Klinik Psikolog Mine Hasırcı naif  yaklaşımı ve nezaketi ile tüm soruları yanıtladı.

YAPİRA yaratıcı piramitlerin yöneticisi Nurhan Hanım,çocuklarımızın hayal gücünü gerçeğe uyarlayabilecekleri yaratıcı piramitleri üretiyor, Çocuklarımızın yaratıcılığına etkisi olduğu  gibi gelişimlerine de olumlu etkileri oluyor, şu sıra sadece kendi mağazaları ve bazı özel çocuk oyuncak mağazalarında satışları var fiyatları da oldukça uygun. (Kesinlikle tavsiye ederim.)

 2 anne bir mutfak youtube kanalının tatlı sahibi Defne hanim samimi sohbeti için teşekkürler.
Bu arada masalcimelo dan masal dinlemesen gitmek olmazdı... Harika masalları ile masalcimelo yotube kanalinda cocuklara harika masallar anlatmakta kaçırmayın.



1 yorum:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.