Acemiyim acemi... Öz eleştiri yapmayı bilmek gerek ilk çekimlerdi bunlar... Uzman tv ekibi sondan başlayınca acemiliğim sona kaldı. Olsun yine de çok güzel diye düşünüyorum. Yorucu saatler olmasına rağmen çok keyifli geçtiğini itiraf etmeliyim... Ayrıca bu süreçte yanımda olan olmayan destek verip elini taşın altına koyan bütün sevdiklerime teşekkür ederim.
Sevgili kayın validemin meşhur tavuk kapama tarifi var bu defa sırada ben onun elinden yemeği çok seviyor olsam da evde yapmaktan vazgeçemediğim besleyici vede doyurucu bir tarif en kısa sürede denemenizi tavsiye edeceğim. Ayrıca nezdiniz de onunda ellerinden öper teşekkür ederim. Müthiş bir lezzet kayın validem aslında tavuk kapamanın onların adetlerine göre ciğer yada parça etle yapıldığını ve özellikle bayram sabahları ikram edildiğini söyler ama biraz ağır olma ihtimaline karşın bunu tavuk ile değiştirmişler. Biz çok severek tüketiyoruz. Umarım Rabbim en güzel bayram sabahlarında bizimde torunlarımıza ikram edeceğimiz güzel sofralar gösterir. Bütün değer verdikleriniz ile en bereketli sofralarda buluşmanız dileğimle...
Tavuk kapama tarifi
Tavuklu büryan pilavı
Tavuklu büryan kapama
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder