PIQUE




Uzun zaman ara verince yazacaklar birikiyor...  İki hafta önce yen mekanının yeni yıl partisine davetli olduğum Sevgili Hülya mention ve bu büyülü mekandan bahsetmek istiyorum.

PIQUE
8 aylık 3,5   ve 5 yasında 3 çocuk annesi Hülya mention benim gibi ve tüm anneler gibi cocukla sosyalleşmenin dünyanın neresinde olursa olsun çok güç olduğunu anladığında doğmuş mükemmel bir mekan...
PIQUE de neler var? En başata burası bir aile kulübü ama bildiğimizin aksine sadece çocuklar değil bizlerin de  dolu dolu vakit geçirebileceği bir mekan.
Peki bizim haylazlar PIQUE de neler yapabilirler? İşte bir kaç örnek muhteşem bir mutfakta profesyonel aşçılar gibi kurabiyelerini yapabilir süsleyebilir hatta çayınızın yanında size ikram edebilirler...
Müzik odasında keyif aldığı enstrüman ile size ve arkadaşlarına mini bir konser verebilir.
Resim yapabilir,film izleyebilir,tırmanma duvarında harika vakit geçirebilirler. Sanırım en keyif alacakları alan oyun platformu olacak zira benim afacanları çıkarmak biraz güç oldu.
Aslında yazacak ve anlatacak o kadar çok şey var ama kurduğum her cümle eksik kalacak gibi geliyor... Bu nedenle ilk fırsatta bebeleri alıp PIQUE de bir gün geçirmeniz olacaktır. Hiç pişman olmayacak ve bağımlı olacaksınız.

ayrıca güler yüzü , samimiyeti ve nazik daveti dolayısıyla Hülya mention çok teşekkürler.

İletişim: Ambarlıdere cad. no:6 Lotus World kat:5 Ortaköy İstanbul
tel:0212 273 29 58
piquefamilyclub.com






































BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.