Şehrin içinde doğa


Merhaba,
Artık resmen Antalya'lı olduğumuza göre ufaktan güzelliklerinden bahsetmeye başlamak lazım. Antalya çok güzel bir  şehir sıcak yeşil, mavi hepsi bir arada, elbette içinde yaşamaya başladıktan sonra, çok daha fazla keyif almaya başlıyorsunuz.  Tatilde tanıdığımız Antalya ile hiç bir ilgisi yok mesela.

Çok renkli bir  memleket bu neden ile ciddi ütopik yaşam alanları var. Hemen hemen yarısı yabancı uyruklu ve çok fazlaca sıcak kanlılar. Çocukların okulu dünya gibi her memleketten çocuk var. japon,  alman, rus kazakistanlı v.s. böyle devam edip giden.  İlginç olan hiç sorun yaşamıyorlar gibi ikamet ediyorlar. ne bileyim ben kendi ülkemde başka şehre geldim yolunu, dilini,  dinini bildiğim ama yine de yabancılık çektim. Onların  toprağından bu kadar uzakta yaşayabilmesinin sırrını merak etmiyor değilim. En kısada mesela onlar ile bu sohbeti yapmak arzusundayım. Gelelim bize ufak,  ufak alışıyoruz. Kolay olmuyor zira yalnızız kimsemiz yok yanımızda ama bu durum birbirimize daha fazla kenetlenmemizi sağladı. Antalya' ya ev bakmaya geldiğimiz de yaşadığımız en büyük problemimiz de kalacak yer olmuştu. Kimseyi tanımadığınız bir şehir de üstelik iki küçük çocukla ev bakmak çok güç olacaktı.  Ama bu durumu bizim için kolaylaştıran bir mekanda kalmak zorun da idik ve bu gibi durumarda çocuklarla kalmaktan en hoşlanmadığım mekanlar sanırım oteller oluyor.  O nedenle gelmeden önce böyle evimde gibi rahat edeceğim lakin geldiğimde yemek derdimin olmayacağı bir mekan arayışına girdim.  Bu arada  internetten araştırıp bulduğum Nefis bir mekan olan "Lemon Park house" yi anlatmak istiyorum. Çünkü buralar gerçekten çok samimi sıcacık ve samimi bu mekanı buradan itibaren onların sözü ile  tanıtmak istiyorum.  Çok güzel ve sade bi tanıtım olmuş biz ailecek gün içerisinde şehir merkezinde geçirdiğimizden oda kahvaltı konakladık ama tam pansiyon hizmeti bulunan tesiste ayrıca harika grup toplantıları ve yemekleri de organize edebilirsiniz.
Sevgiler


"Sarısu parkına bitişik, denize 300 metre antalya merkeze 10 km mesafede yer alan lemon park house açık havuz çocuk havuzu ve çocuk oyun alanı ile hizmet vermektedir. Nehir manzaralı restoranda  konuklar yerel lezzetleri ve dünya mutfaklarının tadını  çıkarabilir.  
Misafirlerimiz tesisimiz içinde yer alan nehirde balık tutarak hoş vakit geçirebilir. Ayrıca yakınımızda bulunan Tünektepeye teleferikle çıkarak, Antalyanın muhteşem manzarasının keyfini çıkarabilir.9000 metrekare arazi içerisine kurulan tesisimiz de ahşap evlerimizde ;klima, minibar, ve LCD TV bulunmaktadır. Banyolarımız da duşakabin, fönmakinası ve 24 saat kesintisiz sıcak su hizmetimiz bulunmaktadır. Odalarımız dağ, bahçe ve nehir manzaralıdır. Her bungolovumuzda bir teras vardır. Odalarımız standart tek odalı (2kişilik) ve aile iki odalı (4kişilik) dır. Odalar ücretsiz vifi bulunmaktadır. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir.  Transfer servisimiz vardır (ücretli).  Kafa dinlemek, denizde yüzmek, doğasporları, ve bisiklet turları ve ormanda yürüyüş yapmak isteyenler için bulunmaz bir yer. Lemon park house doğa tutkunları için vazgeçilmez bir adres... Restoranımız,  Ege, Akdeniz ve Dünya mutfaklarının eşsiz lezzetlerini sunmaktadır. Tesisimiz 24 saat hizmet vermektedir."

2 yorum:

  1. Çocuklarla farklı bir şehirde yaşama başlama aşaması gerçekten de zor ve yorucudur inanırım....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen hala da kolay olduğunu iddia edemem hiç bir tanıdığın olmadığı bir şehirde bazen tek başına hissetmiyor değilim. ama zor zamanlar geçti şimdi keyif alma zamanı inşallah öylede olur.

      Sil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.