23 Nisan çocuk şenliği



23 Nisan ah çocukluğum  bando takımları, katılmak için yarış ettiğimiz şiir yarışmaları,  okul yürüyüşleri ve bayrak taşıma onuru nasıl güzel nasıl onurlu gururlu zamanlardı. Şimdilerde bir çoğunu unuttuk gitti. Keşke çocuklarımızda bu şenlik havasında gecen bayramları yasayabilselerdi.  Neyse ki harika kurumlar var hala bu güzel bayramları coşku ile kutlamamıza vesile olan. Güzel ve bi o kadarda basarili blog yazarı arkadaşlarım Sevgili Şafak ve Fatma'nın davetiyle katıldığım bu blogger anne ve çocuk şenliği Ataşehir Muzipo Kids'te yine birbirinden başarılı anne blog yazarları ile gerçekleşti. Atasehir Muzipo Kids sahibesi Suna hanim'a muhteşem enerjisi için ayrıca teşekkür ederim. Çocuklar da biz de keyifli bir gün geçirdik.

Çocuklar Ataşehir Muzipo Kids'te eğitmen abla ve abiler ile birlikte eğlenceli oyunlar oynayarak 23 Nisan'ın keyfini çıkardılar. Elbette Eymen Ege yine oyunlara en son katılan çocuk ünvanını elinden bırakmadı. Harika bir arkadaş toplantısı havasında geçirdiğimiz 23 nisan şenliğimiz de annelerimizin marifetleri ile damaklarımız şenlendi. Ayrıca armağanları ile bize eşlik eden misafir firmalarımız çocuklarımızı çok sevindirdi.
Sayılarla Dünyamız adlı kitabı Minval Yayınları, karlar Ülkesinin karakterlerli Balparmak bal ve Apitera, birbirinden eğlenceli oyuncakları ile Dede Oyuncak  vardı.
Biz Pakolino  kutular ile biraz geç tanıştık ama çok sevdik çocukların hayal dünyaları gelişirken eğleniyor olmaları paha biçilmez. Panda dondurmaCook  harika sebze ve meyve torbaları, Nefis Demet  harika kurabiye ve gulden kekleri ile bulunurken... Dimes meyva suları..Biz pek hazır meyva suyu tüketmeyiz ama dimes rende elmaya bayildim.
Nasıl işim kolaylaştı kek burger hazırlaması hiç bu kadar kolay olmamıştı. Hemen  her ürününü kullandığım Dr.Oetker  bu defa harika bir ürün olmuş teşekkürler. Neredeyse doğduğumuzdan beri Uni Baby  bizim evin demirbaşıdır alkol ve paraben içermeyen mendilleri harikadır. 
Ve son olarak  Omo sıvı çamaşır yıkama alışkanlığımı tamamen değiştirdiğin için teşekkürler. 
sevgiyle 

23nisan

23nisan
23nisan
23nisan
23nisan

23nisan

23nisan

23nisan

23nisan

23nisan
23nisan

23nisan


23nisan

23nisan

23nisan
23nisan
23nisan


23nisan

23nisan
23nisan

23nisan

23nisan



2 yorum:

  1. Güzel günlerde tekrar görüşmek dileğiye
    Ayaklarınıza sağlık canım iyi ki geldi küçük bey :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Guzel arkadasim benim en bi guzel günlerini bayramlarını görmek dileğimle insallah cok tesekkur ederim tekrar.. 😘😘😘

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.