Multimar


Merhaba,

Okullar kapandı. Yaz tatili ,ramazan, bayram derken bazı rutinler aksamış olabiliyor. Bugün bizde göz muayenesi yaptırdık. Eymen ve Yusuf ikisinin de muayenesi güzel geçti. Eymen bu yıl 1. sınıfa başlayacak öncesinde bir önlem olması için bir rutini yaptık. Yusuf sanırım 1. sınıfın sonlarından beri gözlük kullanıyor. Onun yıllık muayene cam değişikliği çerçeve değişikliği v.s oldu. Yusuf 1. sınıfın ortalarında okul genel taramalarında %50 görmediği ortaya çıkmıştı. Okul öncesi yada daha önceki muayenelerine hiç bir sorunu olmamasına rağmen 1. sınıfta bu durumla karşılaştık. Biz şanslıyız gözlük sever bir aile olarak çocuğum hiç çıkarmadan gözlüğü ile kaynaştı. Onsuz göremediğini çok çabuk kabullendi. Neredeyse 5 yıldır gözlük kullanan oğlum düzenli kullanımı nedeniyle çok büyük artışlar yaşamıyor. 13 yaşından sonra lens kullanımı yapabilir diyor doktorumuz lakin ben hijyen bakımından başarılı olur mu bilemiyorum. Yaş olarak öyle bir hijyen dikkatini uygulayabilir mi endişem var. 
Bir başka rutinlerimiz de vitaminler elbette ne sıklıkta kullanıyoruz hangi vitaminleri alıyoruz yada almalıyız. Ben uzun yıllardır demir eksikliği ile savaşıyorum. Sanırım zaman zaman çocuklarda da bu eksiklik baş gösteriyor. Ne kadar sağlıklı meyve ve sebze ağırlıklı beslensek dahi bazı vitamin emilimleri yada vücudumuzda ikametleri sıkıntılı olabiliyor. böyle durumlarda ise kesinlikle destek almak gerekiyor. Yaygın bir kanı ile hep balık yağını baskılamaya çalışırız ama dürüst olmak gerekirse ben dahil hiç birimiz çocukluğumuzdan bu yana o balık yağlarını sevmeyiz. Biçimini şeklini ve kullanım kolaylığını çok sık duyduğum jelibon şeklindeki  balık yağı  (çiğnenebilir formda) bulunmaktadır. Havan İlaç ve Kimya tarafından üretilen, Türkiye' de tek olan ve çocukların severek tüketecekleri çiğnenebilir formda ürünler Multimar markası ile piyasadadır. Ürünlerin ve balık yağı detaylarına değinerek bilgilendirmek istiyorum. Çocuklara vitamin ve balık yağını sevdirmenin en kolay yolu sanırım Multimar ile gerçekleşecek.  Sizde çocuğunuza vitamin şuruplarını içirmekte sıkıntı yaşıyorsanız bu ürünler tam size ve tabi bize göre çocuklar severek tüketiyorlar. Bir adet çiğnemek yetmiyor diyebilirim. Sağlıklı günleriniz olsun.
Sevgiyle



Türkiye’de İlk ve Tek!
Jelibon şeklinde çiğnenebilir formda Balık Yağı: Multimar
Omega 3, çocukların beyin gelişimini destekleyen ve fiziksel gelişimlerine katkı yapan doğal bir üründür. Soğuk deniz balıklarında bolca bulunur. Genel olarak Omega 3 olarak adlandırılan bu yağ çeşidinin, balıklarda bolca bulunan ve fayda sağlayan türü EPA ve DHA yağ asitleridir. Balık yağı, yapısından ötürü kokulu bir üründür ve saf halde tüketildiğinde kokusundan dolayı sorun çıkabilmektedir. Fakat tüm bu olumsuzluklar geride kaldı! Havan İlaç ve Kimya tarafından üretilen, Türkiye’de tek olan ve çocukların severek tüketecekleri bir balık yağı üretildi: Multimar!
Multimar, çocukların severek tüketilmesi için özel olarak tasarlandı. Jelibon şeklindeki Multimar Balık Yağı (Çiğnenebilir Form), balık yağının kötü kokusundan arındırılmıştır ve portakal aroması ile güçlendirilmiştir. Balık şeklinde, jel formda üretilen Multimar Balık Yağının (Çiğnenebilir Form), her bir adedinde 600 mg rafine balık yağı bulunur. Her bir adedi 2,5 gr olan Multimar Balık Yağı (Çiğnenebilir Form), jelibona benzeyen yapısı ile çocukların hoşuna gitmekte ve çocuklar Multimar’ı severek tüketmektedir. Bir kutusunda 30 adet çiğnenebilir form balık yağı bulunmaktadır.
Tüketimi kolay olması, hoş tadı ve balık şekli ile annelerin bir numaralı yardımcısı olacak bu ürün, soğuk ortamlarda saklanmalı ve kullanım talimatına göre tüketilmelidir.
Multimar Balık Yağı (Çiğnenebilir Form), sadece eczanelerden temin edilmektedir.

Bağışıklığa Destek Beta Glukan Çiğnenebilir Formuyla Multimar’da!
Beta Glukan, bazı tahıllarda ve ekmek mayasında bulunan doğal bir üründür. Beta Glukan, akyuvar hücrelerinin duvarlarına tutunarak, bu hücrelerin mikroorganizmalara karşı savunmasını güçlendirmektedir. Bu da, bağışıklık sisteminin güçlenmesi anlamına geliyor. Beta Glukan, bağışıklığı güçlendiren doğal bir üründür. Özellikle, bağışıklık sisteminin güçlenmesi gereken çocukların kullanmaları gereken bu ürün, şimdi özel formuyla sizlerle! Havan İlaç ve Kimya tarafından geliştirilen ve özel form ile dikkat çeken Multimar Beta Glukan Çiğnenebilir Form, çocukların severek tüketmesi için geliştirildi.
Çocukların severek tüketebilmeleri için özel olarak balık şeklinde üretilmiş ve çilek aromasıyla tatlandırılmış Multimar Beta Glukan Çiğnenebilir Form, çocuğunuzun bağışıklık sistemini destekleyerek aktif hale gelmesini sağlayacak miktarda Beta Glukan içerecek şekilde üretilmiştir. Her bir adet formun içerisinde 25 mg Beta Glukan bulunmaktadır. Özellikle, okul dönemleri ve salgın hastalık dönemlerinde önlem olarak veya hastalığa yakalanıldığı takdirde de bu süreci kısaltmak ve hastalığı hafifleterek atlatmak amacıyla, Multimar Beta Glukan Çiğnenebilir Form kullanılması oldukça iyi sonuçlar ortaya çıkaracaktır.
Türkiye’de ilk ve tek olan bu ürün, 30 adet çiğnenebilir form içeren kutularda satılmaktadır. Oda sıcaklığında muhafaza edilebilen Multimar Beta Glukan Çiğnenebilir Form sadece eczaneler aracılığıyla son kullanıcıya ulaşmaktadır. Tüm eczanelerden temin edebileceğiniz bu ürünü eczacınızdan isteyiniz.

Çocuklar bu formu çok sevecek!!
Birçok vitamin ve minerali içeriğinde bulunduran özellikle C Vitamini açısından oldukça zengin olan Kuşburnu, şifa kaynağı olmasıyla bilinir. Yüzlerce yıldır, alternatif tıbbın en önemli ürünlerinden olan Kuşburnu, çocukların çok seveceği bir şekille karşımızda! Kuşburnu artık, jelibon şeklinde çiğnenebilir forma dönüştü. Havan İlaç ve Kimya tarafından geliştirilen inovatif ürün Multimar Kuşburnu Çiğnenebilir Form ile çocuklarınızı hastalıklardan korumanız artık mümkün.
Multimar Kuşburnu Çiğnenebilir Form, içeriğindeki hem doğal hem de oldukça yoğun miktardaki vitamin ve mineraller sayesinde, çocukların, özellikle okul dönemlerinde düzensiz, yetersiz ve daha çok fast food tarzı yiyeceklere yönelmelerinden dolayı beslenmelerinde eksik kalan vitamin ve mineralleri takviye etmek için güçlü bir gıda takviyesidir.
Çiğnenebilir formda üretilen Multimar Kuşburnu, içeriğinde 30 adet çiğnenebilir form bulunan kutularda satılmaktadır. Her bir çiğnenebilir form içeriğinde de 200 mg Kuşburnu ekstresi içermektedir. Oda sıcaklığında muhafaza edilebilen bu ürünümüz sadece eczanelerden temin edilmektedir.
Kuşburnu bitkisinin şifası Multimar’da, Multimar tüm eczanelerde.

Propolis Gücü Çiğnenebilir Forma Dönüştü!
Arıların, ağaçlardan ve bazı otsu bitkilerin kabuk, tomurcuk, yaprak ve benzeri kısımlarından, reçine, çiçek özü, balmumu, fenolik bileşikler, uçucu yağlar gibi maddeleri toplayıp, ürettikleri enzimlerle karıştırarak yaptığı ve kovan içerisinde birçok amaca yönelik olarak kullandığı, zamk gibi yapışkan, reçinemsi kokulu ve rengi koyu sarıdan kahverengiye kadar değişen bir maddedir. Propolisin, yapılan araştırmalar ile antibiyotik etkisi olduğu gözlemlenmiştir. Yani propolis, mikrobik hastalıklara karşı vücut direncini arttırmakta ve hastalığın kısa sürede geçmesini sağlamaktadır. Fakat propolis, yapısı itibariyle tüketilmeye pek elverişli değildir. Acı bir tadı bulunan bu ürün yetişkinler tarafından bile zor tüketilebilmektedir. İşte bunu göz önüne alan Havan İlaç ve Kimya, çocukların da bu ürünü severek tüketmesi için inovatif bir ürün geliştirdi: Multimar Propolis Çiğnenebilir Form
Multimar Propolis, propolisin bağışıklık sistemini destekleyen, hastalıklara karşı güç veren, vücudun direncini arttıran, hastalanma durumunda sağlığın geri kazanılmasında fayda sağlayan tüm özellikleri içermektedir. Jelibona benzer yapısı ile çocukların severek tüketmesi için özel olarak üretilmiştir. Propolisin acı tadı jelibon yapısı içerisine gizlenmiş ve vişne aroması ile desteklenmesiyle oldukça hoş bir ürün haline gelmiştir. Multimar Propolis, çiğnenebilir form olarak Türkiye’de tektir. Bir adet Multimar Propolis, 10 mg propolis içermektedir.
Arı ürünlerine karşı alerjisi olduğu bilinen kişilerde doktora danışarak tüketilmesini tavsiye ederiz.
İçeriğinde 30 adet çiğnenebilir form bulunan kutularda satılan Multimar Propolis, sadece eczanelerde satılmaktadır. Eczacınızdan isteyeceğiniz Multimar Propolis, hastalıklardan korunmanıza yardımcı olacaktır.

Türkiye’nin En Ekonomik Saf Balık Yağı, Multimar
Omega 3, çocukların beyin gelişimini destekleyen ve fiziksel gelişimlerine katkı yapan doğal bir üründür. Soğuk deniz balıklarında bolca bulunur. Genel olarak Omega 3 olarak adlandırılan bu yağ çeşidinin, balıklarda bulunan ve fayda sağlayan türü EPA ve DHA yağ asitleridir. Balık yağı, yapısından ötürü kokulu bir üründür ve saf halde tüketildiğinde kokusundan dolayı sorun çıkabilmektedir. Fakat tüm bu olumsuzluklar geride kaldı! Havan İlaç ve Kimya tarafından üretilen, Türkiye’de tek olan ve çocukların severek tüketecekleri bir balık yağı üretildi: Multimar!
Güçlü bir Omega 3 desteği olan Multimar Saf Balık Yağı Şurubunun, 1 ölçeğinde (2,5ml.) Rafine Balık Yağı: 2300mg bulunur. Bunun 690mg’ ı Omega 3 tür.
Omega 3’ü oluşturan yağ asitlerinin miktarları da EPA= 368mg ve  DHA= 241mg dır.
Multimar Saf Balık Yağı Şurubu çocukların daha çok severek tüketmesi için portakal ve çilek aroması ile zenginleştirilmiştir. Bu sayede çocuklarınız balık yağını çok sevecekler ve sürekli isteyeceklerdir. Türkiye’de ki en ekonomik satış fiyatına sahip ve zengin Omega 3 kaynağı olan Multimar Saf Balık Yağı Şurubu, Kuzey Avrupanın soğuk denizlerinde yaşayan ve Omega 3 açısından oldukça zengin olan balıklardan üretilen ve Norveç’te rafine edildikten sonra ithal edilen yüksek kaliteli balık yağı kullanılarak şişelenmektedir.
Multimar Saf Balık Yağı Şurubu, çocuklar için etkili bir gıda takviyesidir. İçeriğindeki EPA ve DHA yağ asitleri, çocukların beyin gelişimlerine destek olur. Ayrıca, balık yağının fiziksel gelişime sağladığı katkıları da göz önünde bulundurduğumuzda, gelişim çağındaki çocuklarınız için oldukça faydalı bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.
Yazın da tüketilebilen Multimar Saf Balık Yağı Şurubu sadece eczanelerden temin edilmektedir.

Multimar Kara Mürver ile Hastalıklara Dur Deyin!
Kara Mürver, hanımeligiller familyasına bağlı olup, taneli ve şifalı bir bitkidir. Sambucus nigra (Kara Mürver) Avrupa’da yaygın bir kullanıma sahiptir. Antosiyaninlerce zengin meyvelerinin antioksidan, antienflamatuvar, antikarsinojenik etkilerinin belirlenmesi ve özellikle gribe karşı etkinliğinin bulunması nedeniyle, sağlık alanında çalışmalar yapan araştırmacıların dikkatini çekmiştir. Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, Kara Mürver bitkisinin meyveleri antioksidan özellik göstermektedir ve hastalıklara karşı koruma sağlamaktadır.
Gıda takviyeleri; dengesiz beslenmenin yoğunluğu, zaman sıkıntısı ve organik üretimin azalması gibi sebeplerden dolayı tüm dünyada sürekli artan oranlarda kullanılmaktadır. Günümüzde; beslenmenin şekli veya ölçüsünden kaynaklanan eksiklikleri tamamlamak amacıyla insanlar gıda takviyelerine yönelmek zorunda kalmışlardır. İşte Kara Mürver de bu gıda takviyelerinin başlarında gelmektedir. Çocukların en çok zaman geçirdiği; okul gibi, salgın hastalıkların çok sevdiği ortamlarda bulunduklarını ve buna bağlı olarak çok sık hastalandıklarını düşündüğümüzde, bu tür kapalı ortamlarda hızla bulaşan enfeksiyonlardan korunma amacıyla kullanılabilen, Sambucus nigra (Kara Mürver) güçlü antioksidan etkisi sebebiyle bağışıklık sistemini destekler ve çocukları hastalıklara karşı korumaya yardımcı olur. Sambucus nigra (Kara Mürver) antiviral etkiye sahiptir. Grip ve soğuk algınlığı salgın dönemlerinde hem hastalığın bulaşma riskini azaltır hem de bulaştığı takdirde hastalığın daha çabuk atlatılmasına yardımcı olur.
Multimar Kara Mürver Çiğnenebilir Form, Kara Mürver’in müthiş etkisini  içinde barındıran ve hastalıklara karşı çocukların bağışıklık sistemini destekleyen bir takviye edici gıdadır. Jelibon şeklinde üretilmiştir ve hiçbir yan etkisi yoktur. Multimar Kara Mürver Türkiye’de ilk ve tek çiğnenebilir formdaki üründür. Kullanımı kolaydır. Özellikle şurup veya hap formlarını kullanmakta zorlanan çocukların rahatlıkla kullanabilecekleri formu, anne ve babalara büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Tat, koku ve form açısından tüm çocuklar tarafından, severek ve isteyerek kullanılmaktadır..
Türkiye’de üretilen Multimar Kara Mürver Çiğnenebilir Form, 30 adet çiğnenebilir form gıda takviyesi içerir. Her bir çiğnenebilir formda 100 mg Kara Mürver ekstraktı bulunur. Sadece eczaneler aracılığıyla satılmaktadır. Eczacınızdan istemeyi unutmayın.


BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.