BİR KADIN BİN HAYAT


kadınlar günü
" Bir kadınım ben ve insan kadın olunca her şeyi unutur yüreğinin içindekinden başka"
Lale müldür



kadınlar günü
Merhaba,

8 mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun.

Biz 14 aktif kadın blog yazarı bu anlamlı günü Geçtiğimiz Cumartesi katıldığım ve sevgili Fatma Doğan Namı diğer Sosyalannem Organizasyonu ile biraz erken kutladık...

Enfes bir hazırlık ile bizi karşılayan ve zarif ikramları ile mutlu eden etkinlik İstanbul Anadolu yakasında Dream Hill Business Deluxe Otel de gerçekleşti.

14 harika kadının katıldığı ve her biri benim için harika şeyler üreten ve hiç boş durmayan bir tuğlada benden olsun diyen kadınlar ile Bir kadın bin hayat etkinliğinde birarada olmak benim için bir onurdu.
kadınlar günü
Harika kadınlar yine harika işler başarmış ve bizimle bunu paylaşmışlar. Onların emeğini ve çabasını anlatmak ise bizim boyun borcumuz. Bu nefis adımıza hazırlanmış hediyeler her biri bir emek ile hazırlanmış bu güzellikler evimin en güzel köşelerinde yerlerini aldılar.
kadınlar günü

Güzel arkadaşım Fatma hep bizi kandırıyor 😍 konuşmayı beceremem diyor ama her seferinde su gibi akan bir konuşma yapıyor.
kadınlar günü

Emeği ve titiz çalışması dolayısıyla arkadaşımı bir de buradan kutluyorum.

kadınlar günü
 Uzun zamandan sonra bu etkinliğin benim için çok heyecanlı bir başka yanı gönüllü olsam da bir firmayı yıllar sonra yeniden temsil edecek olmamdı. Yıllarca satış ve pazarlama üzerine çalıştığım kurumsal kimlikten uzaklaştığımı sanıyordum ama öyle değilmiş tıpkı bisiklet kullanmak gibi yeniden hatırlıyormuşsunuz. İşin sırrı tekrar istemekmiş. Bu konuda Firması adına bana güvenen ve kendilerini temsil etmemi rica eden Agarta Bitkisel kozmetik yöneticisi Sayın Aydın Yalçın beye  teşekkür ederim. Ayrıca Agarta ve ürünleri ile ilgili detaylı bir yazı yakında blog da olacak.

kadınlar günü
kadınlar günü
                       

Son zamanlar da başta kadın olmak üzere çocuklara kadar uzanan bu fütursuz şiddetin önüne ne geçer diye şahsıma sorarsanız. kesinlikle kadınlar derim. Bu hayatı güzelleştiren nasıl ki kadın ise inanın bu kötü standartları da anlata anlata bizler bitireceğiz.

kadınlar günü

Tıpkı bu güzel kitabın ismi gibi belkide Öykülerle İnsanları yöneteceğiz. Minval yayınları sahibesi nazik ziyareti ile bizi çok memnun etti.

En başta bizler kadın olarak ayakta durmayı bileceğiz. En başta evimizden mesela erkek çocuklarımızı en iyi biçimde yetiştirmekten başlayabiliriz. 


kadınlar günü

İşte bu doğrultuda yetişen küçük insanlar yarının sağlıklı ve akıllı yeni nesilleri olacaklar. Kadın nasıl anneniz olduğunda kıymetli ise karınız sevgiliniz yada sokaktaki kadında öyle olmalı.

kadınlar günü

Hiç kimseden beklenti içine girmemeli zira beklentiler her zaman hayal kırıklığı getirmiştir. Kendi isteklerimizi kendimiz başarmalı hiç kimsenin boyunduruğu altına girmeyerek başlamalıyız. 

kadınlar günü
Bir gün kadının insani değeri ön planda yaşanacak bir Ülke olmamız için vazgeçmeyelim.

Benim için İstanbul da geçirdiğim inanılmaz yoğun bir hafta oldu. Lakin Cumartesi günü etkinliğin ambiyansı bütün yorgunluğumu aldı götürdü. Harika blog yazarları arkadaşlarıma yepyenilerini ekledim. Etkinliğe destek olan firmalar günümüzü daha çok güzelleştirdi. Bugünde emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve destek olan firmalara nezdinizde teşekkür ederim. Elbette bir sonraki yazımda bu harika etkinliğe eşlik eden destek veren firmaların detayları olacak takipte kalın.

sevgiyle
kakule

kadınlar günü
kadınlar günü

kadınlar günü

13 yorum:

  1. Yüreğine sağlık kuzum,geldiğin için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende cok teşeşkkür ederim fatmam benim için cok keyifti.

      Sil
  2. ço güzel bir gündü ayrıca sen gibi nazik ve güleryüzlü bir insanla tanıştığım için mutluyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ümrancım ne güzel sözler çok teşekkür ederim bende seni tanıdığıma cok memnun oldum gülüm görüşmek dileğimle

      Sil
  3. Girişteki söz ne kadar hoşuma gitti.. Sıcaklığınla pozitif enerjinle iyi ki gelmişsin canımmm :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı fikirleri güdüyor gibiyiz Yeşimcim sende öylesin. :D

      Sil
  4. Ne uzun zaman olmuştu görüşmeyeli,bu güzel etkinlik vesilesiyle yeniden bir araya gelmek sohbet edebilmek harikaydı benim için tatlım.
    İnsallah en kısa zamanda tekrar görüşebilmek dileğimle.
    Kucak dolusu sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynı duygular içindeyim ama gönüller bir biliyorum uzun zamanda girse araya buluştuğumuzda kaldığımız yerden başlamak cok güzel bendende sevgiler

      Sil
  5. İyi ki Antalya'ya gittin, daha sık görüşüyoruz :)))
    Seni görmek çok güzeldi tatlı arkadaşım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay sorma inşallah dahada cok görüşürüz senide görmek öyle safağım operim.

      Sil
  6. çok güzel bir gün oldu. senide özlemiştim ne iyi oldu görüşmek kuzum
    wwww.ilknurundunyasi.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel arkadaşım bende aynı duygular içindeyim ilknurum :D

      Sil
  7. çok güzel ve keyifli bir gündü. Senin gibi enerjisi yüksek bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım.öpüyorum

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.