Bir Kadın Bin Hayat Etkinlik Sponsorları


Merhaba,

Biraz zaman aldı ama geç olsun güç olmasın diyerek Sosyalannem Fatma'nın daveti ile katıldığım ve bir önceki yazımda bahsettiğim birkadınbinhayat etkinliğinde bizlere destek olan sponsor firmalarımızdan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle Güzel arkadaşım Fatma' ya bütün emekleri için çok teşekkür ederim.


Mekan sponsoru ve ikramları ile bizleri çok rahat ettiren ve hızlı hizmeti güler yüzü ile ağırlayan bunun üzerine birde bu nefis başucu sürahilerini armağan eden DREAM HILL BUSİNESS DELUX HOTEL'e çok teşekkür ederim.





Mekan süsleme ve fotoğraf çekim hizmetleri ile Talia organizasyon'a


Bu nefis leziz pasta için Alsanapasta konsept pastaya,


Bu harika adıma yapılmış meleğim için Dore Organizasyon 'a


Süt kızlarımı Enfes telefon kapağı ile yanımda gibi hissetmemi sağlayan mobildizayn'a


Tadı damağımızda kalan triliçeleri ile Torta Haouse


Bu cici taçlar için küçükhanımtasarımevin'e


Kitap ayracım ve broşum için Qullıng Satış'a


Bütün günümüzü bu harika kokulu doğal sabunları koklayarak geçirdim desem inanırmısınız. Erfi Event çok teşekkürler.


Vedat Kızlıerin Minval yayınlarından çıkan bu kitabını muhakkak okuyun daha sonra kitap bittiğinde fikrimi yazacağım.


İşte davetin en güzel anlarından biri bütün sevgili arkadaşlarım ile sohbette muhabbette...



Lipoderm uzun zamandan beri vücudumda devam eden bir miktar kuruluk egzamasına inanılmaz iyi geldi.


Ben uzun yıllardır tırnak uzatamam maalesef çok kırılan ve yumuşak bir yapıya sahip olan tırnak yapımı bu nefis iksir ile güçlendirmeyi hedefliyorum. LR ürünlerinden olan bu tırnak ve tırnak eti bakım kütikül yağı ile güçlenen tırnaklarımın sonucunu bende çok merak ediyorum. Ayrıca LR ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgi için sosyalannemlr profilini incelemeniz yeterli.


Bicadde Büyük beden de harika ürünleri mevcut her ne kadar büyük bedene hitap etse de bedenime tam oturan bu nefis elbise için tekrar teşekkürler.


Goldmaster badem blender seti bir harika ben genelde blender ürünlerden çok memnun kalmam yani motor güçleri zayıftır. Goldmaster badem seti nefis bir güce sahip detayları okumak ve ürünü daha detayı incelemek isterseniz. Goldmaster badem seti yazıma beklerim.


Güzel arkadaşlarım ile yeniden görüşmek harika bir günü daha da güzelleştirirken birde üzerine yepyeni arkadaşlar tanımak günümüzü çifte kavrulmuş yaptı.













Sizlerde benim gibi ajanda not defteri hayranı iseniz Keskin color tam size göre ayrıca evlatlara yolladıkları nefis defterler için teşekkürler.



Agarta Bitkisel kozmetik benim keyifle arkadaşlarıma tanıtımını üstlendiğim ve enfes kokan doğal el yapımı sabunları ve nefis doğal kişisel bakım ürünleri bulunan yerli sermaye olan bir firmadır. detayları buradan ayrıca ürünleri incelemek için okuyabilirsiniz.


Nefis cüzdanları için Julıo Lowskı ye çok teşekkürler.


Gül kokulu Saloon marka sıvı sabunumuz bitti bile yenisi yerine kondu benim minikler kokusuna hayran oldular gidip gelip el yıkıyorlar.


Revox Ürünlerini sanırım artık tanımayan bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Gerçekten sonucunu merak ettiğim bu yeni ürün kalıntı giderici şampuan izlenimlerimde yakında burada olacaktır.


Zwilling sanırım en ilginç ama en çok memnun kaldığım ürünlerden biri soğan sarımsak ve balık gibi elimizde koku bırakan ürünlerin kokusunu yok eden bu çelik sabun bir mucize gibi emin olun.


Pronevo probiyotik içerikli temizlik ürünlerinden bahsedildiğinde aklıma direkt süt ve türevleri gelmişti. Detaylı bilgiye ulaşacağınız Pronevo yazımı mutlaka okumalısınız.



Nays collectıon Harika ıslak mendilleri ve süper kalıcı parfümleri ile aramızdaydı.


Uzaktan bir etkinliğe katılmanın en kötü yanı valizlerde kırılacak ürünler taşımaktır. Ateşböceğitasarım bu harika kokulu ağacı kırılmıştı çok üzülmüştüm ama onardım.


Yalnızca bir bardak su ile dişlerinizi fırçalayacaksınız desem ne dersiniz. Misoka diş fırçası nefis bir ürün hem kullanımı hemde detayları yakında blogda.


Tekrar tüm sponsor olarak  Bir kadın Bin hayat etkinliğine katılan firmalara şahsım adına çok teşekkür ederim.
Yepyeni bir yazıda buluşmak üzere sevgiler...
Kakule 

1 yorum:

  1. Bak yine o güzel günü yad ettim sayende.. Cüzdanın deseni çok güzel. Zwilling kesinlikle başarılı. Nays parfümler çok güzel kokuyor. Kitap ayrı bir harika en çok hikayeler ilgimi çekti..Ayyy hepsini tek tek yazasım geldi bak şimdi :))))

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.