Gözlük kırıldı kavga bitti

kakuleninbebekleri.net
 Merhaba,

Bugün hafta sonumuza arkadaşlarımız ile ilk kavgamız damgasını vurdu. Elbette çocuklar arkadaşlık bunu gerektirirdi. Kavgalar edilecek oyunlar için de küsülecek ve sonra yine sarılıp barış sağlanacaktı. Eh başrol de erkek çocukları olunca kavgalar biraz sert geçebiliyor. Biz de ki zayiat mor bir kaş ve çerçeve sapı kırık bir gözlük oldu. (karşı tarafta hiç bir şey yok çok şükür zira benim evlat hala kavga etmez kimseyle babaya sorsak indirseydin oğlum yumruğu diyecek olsa da.) Çok şükür kabalıkla sorun çözen bir evladım yok. Söz konusu gözlük olunca akan sular durur. Bu arada Malum Antalya'ya yeni taşındık tanıdığımız bir doktorumuz henüz yok dolayısıyle gözlükçümüz de yok ama elbette her derde deva online alışverişlerimizi yaptığımız Atasun Optik var.


Şimdilik sadece çerçeve sapı ile geçiştirdik ama ihtiyacımız olmasa bile sitede ki kampanyalara bakmadan geçemiyorsunuz. Çok hesaplı ürünlerin yer aldığı İnternet sitesinde şu anda aktif olarak Lacoste ve Nike gibi ünlü markalar başta olmak üzere İn CLine markasının ikili alımlarında 50 tl indirimi devam var. Bir tane bana bir tane eşime üstelik sepette 50 tl indirimi ve evimin rahatlığından ödün vermeden alış veriş yapması da cabası ... 

Solarıs markasının her mevsim sloganı ile satışta olan güzelliklerine de bir göz atın. Ayrıca Garanti Miles&Smiles 250 tl ve üzeri alışverişlerine 750 mil ayrıcalığı ile göz dolduruyor. Hem gözleriniz güzel baksın hem gönlünüz. Bizim ihtiyacımız şimdilik numaralı gözlüklerden yana olsa da gelecek yaz için hem sağlıklı hemde uzman gözetimin de güneş gözlüklerimizi almanın tam zamanıdır. Zira kış aylarında güneş gözlükleri sezon dışın da olduğundan çok daha hesaplı oluyor. 

Yeni bir şehre taşınmış ve çevresinde her yere yabancı durumunu benim gibi yaşayanlar için internet sitelerinden alıveriş yapmak muhteşem rahatlık oluyor. Bir de çocuklarla Avm de alışveriş yaptığımızı düşündüm de bir an eminim bir gözlük bize 5 gözlük fiyatına çıkardı. Tabi bu durumu da yaşamıyor değiliz sadece bir kitap almak için girdiğimiz Avm den nasıl çıktığımızı bir ben bilirim birde tüm anneler. O nedenle hayat kurtaran pratik her yaşam biçimine ılımlı baktığım doğrudur. Bir daha kötü durumların sonuçları ile karşılaşmayız inşallah  ve hep ihtiyaçlarımız ve keyfimiz için gözlük alışverişlerimiz olsun.



BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.