PRONEVO PROBİYOTİK İÇERİKLİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ



Merhaba,
Acayip ilginc bir ürün serisinden bahsetmek istiyorum. Açıkçası kullanmadan bahsetmek istemediğim ürünlerden biriydi Pronevo
SosyalAnnem Fatma'nın etkinliği #BirkadınBinhayat etkinliğinde ilk kez tanıştığım, bu harika ürünler nedir? Ne işe yarar?

Probiyotik kelimesini hep duyar belki bir çok olması gereken yerde yani yiyeceklerimiz de hatta süt ve türevlerin de ararız. Lakin iş temizlik ürünlerine gelince probiyotik mi? sorusunu sorabilirsiniz. İşte tamda burada bir inceleyelim probiyotik nedir? ve ne faydaları vardır. Pronevo ürünlerinde nasıl barınmaktadır.

Probiyotik Nedir?
Probiyotikler sağlığımıza yararlı bakterilerdir. Bağırsak sistemimizde 100 trilyon civarında probiyotik bakteri doğal savunma sistemimize katkıda bulunur. Toplam vücut ağırlığımızın yaklaşık 1,5-2 kg kadarını probiyotik bakteriler oluşturmaktadır. Organizmamızın mikrobiyal dengesi zararlı (patojen) bakteriler ve probiyotik arasında dengelenmiştir.
Pronevo Probiyotikleri; Kimyasal içermeyen ,GDO uygulanmamış tamamen organik bir çözümdür.
Pronevo cihazları,hazır probiyotik bileşiklerini,püskürtme sistemiyle, mikronize boyutta havaya bırakır.
Pronevo Evsel Temizlik ürünleri ise, Kimyasal içeren temizlik ürünlerine, sağlıklı ve doğal bir
alternatif çözüm önermektedir.

PRONEVO ACTİVE YOĞUN PROBİYOTİK İÇERİKLİ SPREY
Toz akarı (mite),Polen ve hayvan tüyleri solunum yolu alerjileri için önde gelen nedenlerdir.
Evinizde bunlarla birlikte hastalık yapıcı bakteriler ,mantar sporları gibi patojenler bulunur.
Bu alerjen ve patojenleri minimum seviyeye düşürmenin yolu kimyasal içermeyen, toksit olmayan ve GDO içermeyen probiyotik solüsyonuyla Pronevo Active spreyimizdir. Pronevo Active yoğun probiyotik içeriğiyle (1 ml minumum 50 milyon) toz akarı ve polen kaynaklı alerji belirtilerinin ortadan kalkmasını sağlar.
Probiyotik bileşiklerimiz;
Evinizin havasını
Kapı kolu,televizyon kumandası,tüylü veya düz yüzeyli oyuncaklar,halı ve kilimler gibi çok patojen bulunduran alanları,
Alerjiye neden olan toz akarlarının beslendiği,deri döküntülerinin en çok bulunduğu yatak odası ve yastık gibi yüzeyleri, Genel olarak banyo ve tuvaletler başta olmak üzere evinizdeki tüm yer ve yüzeyleri doğal yöntemlerle temizler.
Pronevo Active Evler ve küçük ofisler olmak üzere çeşitli kapalı alanlar için uygundur.

PRONEVO PROBİYOTİK İÇERİKLİ YÜZEY TEMİZLEYİCİ;
Probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünüdür.Sert zeminler için uygundur. Yağ ve kir gidericidir. Kötü kokuları giderip, sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturur.
Antistatik bir film tabakası oluşturarak,yeniden tozlanma ve kirlenme süresini geciktirir.İçerisindeki Probiyotikler sayesinde uzun süreli etki gösterir.

PRONEVO PROBİYOTİK İÇERİKLİ BANYO/WC TEMİZLEYİCİ;
Banyo ve Wc temizliği için, Probiyotiklerle zenginleştirilmiş organik temizlik ürünüdür. Sararma ve kötü koku oluşumunu engeller. Hoş koku bırakır. Cildinizi korur. Derinlemesine temizlik sağlar. Antistatik özelliği ile, giderlerin tıkanmasını engeller ve kirlenmeyi geciktirir. Duşa kabin, küvet, Wc, Lavabo, Fayans ve mermer gibi alanlarda sonuç bırakır.

Ürünler ,ile ilgili böyle güzel bilgilenince kullanmak daha kolaylaşıyor. Spreye bayıldım. Ben öyle alerjen bir bünyeye sahip olmasam bile koku spreylerini sıktığımda sadece kokuları maskelediği gibi çok fazla hapşırmama neden oluyordu. Pronevo Active Sprey hoş ama çok hafif kokusu ile bize çok iyi geldi.
Özellikle sağlıklı temizlik ürünleri diyorsanız Pronevo Ürünleri tam size göre diyebilirim.
Seviyle kalın.
Kakule

6 yorum:

  1. Harika bir yazi olmus. Ben de baslayacagim takviyeye sanirim. Rahatsizligimdan dolayi cok problem yasiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada takipte olmadigimi farkettim ediyorum zannediyordum hemen 3blogumla da takibe aldim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deryacım hoşgeldin ben cok alerjik değilim ama hijyen belgemi almak için girdiğim derste fena olmuştum. bir ay evde herkese işkence etmiştim valla :D ama iyi ürünleri en azından birbirimizin tecrübelerinden faydalanarak kullanabiliriz. en nihayetinde sağlık mühim sanada gecmiş olsun.

      Sil
  3. Çok güzel bilgiler yazmışsın canım. Bende bir bakayım bulabilecekmişim.
    Sevgiler tatlim💖😙😙

    YanıtlaSil
  4. mutlaka gerekiyor. Çok güzel anlatmışsın canım

    YanıtlaSil
  5. Probiyortik temizlik ürünleri ilk duyunca gerçekten kulağa ilginç geliyor.Spreyi çok merak ediyorum ve daha kullanmaya fırsat olmadı biliyor musun :)

    YanıtlaSil

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.