MUSTELA



Çok Kuru Ciltlere Mustela İle Etkili Bakım

Bebeklerde her geçen gün daha fazla karşılaşılan bir sorun olmaya başlayan cilt kuruluğu; cilt üzerinde görülen aşırı kuruluk, yer yer kaşınma ve kızarma belirtileriyle kendini göstermektedir. Çok kuru (atopiye eğilimli) ciltler her beş çocuktan birinde görülmektedir.

Bu noktada aşırı cilt kuruluğu belirtileri olan bebeklerde, özel bir bakım desteği büyük önem taşır.  Çünkü çok kuru cildi tespit edip düzenli bakım sağlandığında, belirtilerin oluşturduğu rahatsızlık hissi azalır, bebeğin hayat kalitesi artar.

Bebeğinizin cildinde çeşitli kızarıklıklar mı oluşmaya başladı? Bu bölgelerdeki deri dokusu kalınlaşıyor mu? Bebeğiniz uyumakta zorluk mu çekiyor? Doğru bakım ile bebeğinizi rahatlatabilirsiniz.

Mustela Uzmanlığı Hep Yanınızda

Bebek cildi uzmanlığıyla 60 yılı aşkın süredir ürünler geliştiren Mustela; sadece nemlendirme ritüelinin çok kuru ciltler için yeterli olamayacağının farkındalığıyla bu konuda tüm banyo, bakım ve temizlenme ihtiyaçlarına özel Stelatopia Çok Kuru Ciltler Serisi’ni sunmaktadır. Seride şampuan, banyo yağı, emolyent vücut kremi ve balsamı, emolyent yüz kremi ve ıslak mendil yer alırken, serinin tüm ürünlerinde bulunan Avokado Perseose® çok kuru cildi nemlendirir, Ayçiçek Yağı Distillatı® ise çok kuru cildi besler ve rahatlatır.

Çok Kuru Ciltlere Doğru ve Etkili Bakım Nasıl Yapılır?

·         Bebeğinizin oda ısısının sıcak olmamasına özen gösterin ve odanın nemlenmesini sağlayın

·         Bebeğinizin bulunduğu ortamı sık sık havalandırın

·         Pamuklu kıyafetler giydirin

·         Bebeğinizin banyo süresini olabildiğince kısa tutun ve sünger kullanmadan, nazik hareketlerle ovamadan yıkayın

·         Sabun, parfüm ve koruyucu içermeyen özel yıkama ürünlerini tercih edin

·         Her gün banyodan sonra uygun cilt bakımı ile vücudunu nemlendirin.



MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuarları'nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 60 yılı aşkın süredir yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermo kozmetik ürünler geliştirmektedir.

        

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hiç yorum yok:

Bu blogtaki yazılar, izinsiz kullanılamaz... Blogger tarafından desteklenmektedir.